Resum de la reunió de l’AFA de 12 de Juny de 2024

El dia 12 de Juny de 2024, es va celebrar la reunió mensual de l’AFA, en què es van tractar diferents temes relacionats amb l’activitat de l’associació. A continuació, es descriuen els més rellevants:

 

COMISSIÓ D’EXTRAESCOLARS

Sílvia, una mare de l’escola, està col·laborant amb la Comissió d’Extraescolars per gestionar l’extraescolar de piscina i poder oferir a les famílies una alternativa a la piscina Mireia Belmonte que el curs vinent romandrà tancada. 

Actualment s’han analitzat les següents opcions:

  • Piscina Sistrells: ofereix cursets de natació en horari lectiu.
  • Metropolitan:  no fa cursets de natació.
  • Buba fitness club de Bufalà: ofereix 2 grups diaris de dilluns a dissabte (total 70 nens) 1 dia a la setmana amb una durada de 45 minut i un cost de 35 euros mensuals.

La comissió continuarà analitzant la viabilitat d’altres piscines.

 

COMISSIÓ DE MENJADOR

El passat 24 de maig es va realitzar la instal·lació de 4 ventiladors al menjador que juntament amb l’obertura de les 4 finestres permeten pal·liar la calor a l’hora de dinar.

 

COMISSIÓ DE COMUNICACIÓ

La Comissió de Comunicació treballarà en engegar l’enquesta de final de curs per tal que totes les famílies facin una valoració dels serveis de l’AFA.

 

COMISSIÓ DE MÓN EDUCATIU

La Comissió de Món Educatiu fa una valoració positiva del curs 23-24 havent pogut oferir a les famílies un Taller de Diversitat, la sortida a l’Observatori de Tiana i la Xerrada de Salut.

El pla de famílies de l’Ajuntament previst per aquest curs es farà el curs vinent.

Pel curs vinent seguiran en la mateixa línia de treball oferint diferents tallers i contemplant el servei de canguratge o servei d’interpretació de signes si s’escau.

 

COMISSIÓ DE FESTES

La festa de fi de curs va ser un èxit amb la participació d’unes 135 persones aproximadament.

Gràcies als monitors d’Àmbit i els nens que hi eren al migdia es van poder muntar les taules i tot allò necessari per la festa. Per poder continuar celebrant les festes de final de curs és necessària la  col·laboració de més famílies per poder fer el muntatge.

La comissió necessita la incorporació de pares i mares per a la organització de les festes.

 

COMISSIÓ DE PATIS

La Comissió de Patis té previst el curs vinent continuar treballant en la mateixa línia, per exemple,  redactant el projecte de transformació de patis amb les directrius que volen seguir, analitzant com solucionar els bassals d’aigua del pati de sorra, etc.

D’altra banda, al setembre  s’adquirirà i instal·larà la caseta de reunió al vial amb els diners de la Festa de la Primavera complementat amb el Projecte Escola.

 

COMISSIÓ DE CASALS

A finals de maig es va fer una reunió informativa referent als vetlladors per als casals. El passat 10 de juny l’Ajuntament va enviar un email a l’AFA per sol·licitar la subvenció de vetlladors per als casals amb data fi el 13 de juny. Les condicions que estableix l’Ajuntament per aquesta sol·licitud ha impedit la seva demanda ja que l’AFA no pot complir el que es requereix. 

 

ALTRES

Per l’auditoria dels comptes de l’AFA del proper curs es requereix d’una pare o mare de l’escola que dediqui un parell d’hores anuals per fer l’auditoria. Qualsevol persona interessada pot contactar amb l’AFA.