GRÀCIES PER UNA JUNGFRAFESTA DE CINE!

 

unspecified (1)La Comissió de Festes vol felicitar molt sincerament a totes les famílies i persones individuals que van fer possible la festa, però sobretot van fer possible cadascuna de les rialles dels nostres nens i nenes

Han estat uns mesos complicats per a nosaltres, som gent amb bona voluntat que desinteressadament assumim una tasca que consisteix a planificar les festes, dinamitzar els pares i mares i anar teixint xarxes amb el teixit associatiu del barri, per generar sinèrgies de col·laboració. Aquest curs hem estat 7 mamis al capdavant del projecte: la Marta, l’Ely, la Isabel, la Núria, la Meri, la Lídia i la Raquel. Hem incorporat dues persones més a final de curs: la Marta i la Nylda, i hem comptat amb la inestimable ajuda de les delegades de classe per tirar endavant una Jungfrafesta que considerem que ha estat un èxit en diversió i participació.

Som conscients, però, que mai plou a gust de tothom; i que tant els que treballaven en dissabte com els que han tingut algun torneig esportiu poden estar empipats… Lamentablement hi ha algunes coses que aquest curs no hem aconseguit, com calendaritzar els esdeveniments del curs amb antelació. Per l’any vinent ja hi estem treballant, i us convidem a participar amb nosaltres a la pròpia comissió, i a omplir una enquesta que us arribarà en breu per a donar-nos totes les vostres opinions i propostes.

Resumir en un post la Jungfrafesta 2016 sobre el món del cinema és difícil, i per això hem preguntat als nostres fills: un túnel del terror amb cues i divertit, un circuit on jugaves amb pistoles, un taller on feies una aranya per dur al canell, el rocòdrom, l’atrapasomnis, un photocall preciòs… També ens va acompanyar la nostra colla gegantera, la comissió de solidaritat… i com a fi de festa, una divertida festa de la escuma amb música ben canyera!

Gràcies també a tots els qui us vau quedar al dinar de germanor, als qui vau allargar a la tarda i la nit amb la festa al parc… Un dia de cine!!!

 

COMISSIÓ DE FESTES