Festa de la Primavera: apunta’t el dia i participa!

Hola famílies,

Ja comencen a allargar-se les tardes, deixem els abrics de banda i ho hem de celebrar!

Us convidem a la Festa de la Primavera de la Jungfrau que aquest any serà el divendres 19 d’abril a les 16:30h al Pati de Sorra!

Després de l’èxit de l’any passat, estem plenes d’il·lusió per a què aquesta 2a edició sigui encara més engrescadora i amb jocs i tallers per als infants de totes les edats de la nostra escola!

Però sense vosaltres la festa no té sentit, així que us convidem a participar en moltes de les activitats que estem preparant.

Feu-li una ullada en família i, si us ve de gust, apunteu-vos AQUÍ a allò que més us motivi: cuinar pastissos i dolços, aportar llibres de literatura infantil, ajudar a pintar cares, fer un cop de mà al bar o als tallers de la festa, etc.

I aquest any…                    S h o w d e J u n g t a l e n t s!

Per cantar, ballar, fer màgia, tocar un instrument o mostrar el talent especial que tingui el teu nen o nena, duo pares i fills o fins i tot per actuar en grup! Només cal animar-se! Ens sorpreneu?

Per apuntar-te, clica al formulari

La recaptació que aconseguim aquest any anirà destinada a la compra d’una caseta de reunió per la zona del vial del pati de primària.

Entre totes i tots ho farem possible.

Us hi esperem!

Cartell de la Festa de la Primavera