Assemblea Extraordinària 2022

El curs 2017-2018 va produir-se un robatori a l’AFA d’un import en metàl·lic, que sumava una mica més de 16.000€, provinent del pagament de matrícules de piscina. Aleshores es va denunciar i es va votar a l’assemblea extraordinària eixugar-ho amb els fons estalviats de la nostra entitat.

El judici va sentenciar fermament que l’AFA recuperava l’import íntegre sostret. De tal manera, el passat mes de desembre del 2021, es va incorporar la quantitat de 16.417,20€ com a ingrés divers als pressupostos.

QUAN SERÀ L’ASSEMBLEA?

L’assemblea serà el proper dilluns 25 d’abril a les 20h del vespre en format online, amb la finalitat de poder explicar les diferents propostes on es poden invertir aquests diners.

COM ES VOTARÀ?

Després d’aquesta assemblea us farem arribar un qüestionari via google forms, que s’haurà d’omplir amb l’adreça electrònica on rebeu les informacions de l’AFA ja que és aquesta la que tenim registrada i amb la que podem fer la comprovació que les dades són correctes. El qüestionari quedarà obert durant les 72h posteriors a l’assemblea.

Un cop comptabilitzats els vots es procedirà a l’assignació de propostes per ordre rigorós de prioritats triades fins arribar al pressupost dels 16.417,20€.

  • Si la darrera proposta excedeix d’un valor inferior o igual a 500 €, l’AFA assumirà la despesa amb el pressupost del 2021-2022.
  • En el cas que la darrera opció triada sigui superior a aquesta quantitat es procedirà a assignar automàticament la següent proposta que entri dintre del pressupost esmentat anteriorment.

QUINES SON LES PROPOSTES?

 

 

 

 

 

 

 

→Propostes

Ara cal decidir en què s’inverteix! Ara és important la teva participació!

 

 

 

JUNTA AFA