Resum de temes tractats a la Reunió de l’AMPA d’octubre

Comissió Família/Escola

Es va fer una reunió amb la directora de l’Escola Montse Salvans a finals del curs passat, on ens va explicar que l’escola està en procés d’implantació del nou projecte educatiu Xarxa de competències bàsiques, es va demanar que s’expliques a la reunions de curs, i així s’ha fet.

També es va dir que podem aportar idees i propostes que no afectin al calendari lectiu i que no suposin una inversió de temps extra pels mestres. En aquesta línia la comissió té varies propostes pròpies i d’altres arribades a través de la bústia web. Es comenten les següents propostes:

  • Organitzar una Setmana de la Ciència.
  • Conferència del Carles Capdevila sobre educació.
  • Fisioterapeuta a les aules. Realització taller d’higiene postural, la intenció és que el mestre també hi sigui i pugui corregir després.
  • Canviar el material esportiu.
  • Portar joves estrangers que interactuïn en Anglès amb els nens a les hores del pati, i potser en alguna altra activitat.
  • Xerrada de prevenció de l’obesitat infantil.
  • Bulling i abús en general. La comissió vol aportar eines per poder treballar-ho. Es queda en comentar-ho a la Montse per saber si es treballa algún d’aquests dos temes i en quins cursos.
  • Fer una instància com a Ampa Jungfrau conjuntament amb l’Associació de veïns de Coll i Pujol, per demanar que arreglin la zona de jocs infantils de la plaça Oriol Martorell (el parc de dalt de l’escola).

Es comenta que l’escola està dissenyant racons de treball per ambients, pels alumnes d’infantil.

 

Comissió Comunicació

Han sincronitzat la publicació de novetats del web de l’Ampa amb el Facebook per tal de poder facilitar l’accés a la informació a més famílies.

Es demana si es poden fer resums de les reunions del Consell Escolar per penjar a la web igual que es fa amb les de l’ampa. Quedem que es consulta a la propera reunió del consell si és viable.

 

Càrrecs

S’informa que la Pilar ha exahaurit els seus tres anys de presidència i no hi ha noves candidatures. Es proposa fer-ne difusió.

 

Comissió de festes
En la linia del curs passat es vol que les festes també tinguin un raconet solidari, es comenta la idea de fer una rifa per la Marató de TV3.

Al novembre la comissió de festes, d’extraescolars, àmbit escola i AAVV coll i pujol tindrà una reunió per intentar donar continuïtat a les col·laboracions iniciades el curs passat al voltant de la festa major.

Tot i que encara està pendent de confirmar, s’avançarà la jungfrafesta, que seria el 2 de abril, i celebrariem els 25 anys de l’agermanament amb l’escola Francisca González.