Resum de la reunió de l’AMPA del 12 d’abril de 2018

PRESSUPOSTOS POST – ROBATORI

Arran del robatori, es considera que cal retocar els pressupostos i es presenten tres opcions:

-No tocar els pressupostos assignats a les comissions, cosa que ens deixaria un saldo de 1.800 €.

-Reduir un 25% la part no gastada dels pressupostos de les comissions, el saldo seria de 3.726 €.

-Reduir un 50% la part no gastada dels pressupostos de les comissions i el saldo seria de 5.100 €.

 

FESTA FI DE CURS

S’havia parlat de fer-la coincidir amb la que organitza l’Associació de Veïns o amb la festa d’extraescolars però, finalment, es decideix fer-la el divendres 8 de juny per la tarda, hi haurà animació, inflables i concurs de postres.

 

FORMACIÓ DE PARES

S’han fet 3 xerrades sobre l’autoestima, la sexualitat i les pors. L’Ajuntament ha anul·lat les formacions que ja estaven programades. Pel curs vinent es preveu contactar amb “Créixer en Família”: demanen un mínim de 15 persones i són 6 sessions de 2 hores cada una.

La Guàrdia Urbana també fa formació per a pares i famílies. S’intentarà programar algun taller o xerrada abans d’acabar el curs.

 

CAMINS + FESTA EDUCACIÓ PÚBLICA

L’Ajuntament ja ha reactivat el projecte  del camí escolar, rebrem una enquesta que podrem contestar en línia. Els alumnes treballaran l’aranya de mobilitat a la classe.

La Festa de l’Educació Pública es fa el diumenge, 15 d’abril, a Montigalà de 16 a 20 h.

 

MENJADOR

Es van rebre projectes de diverses empreses, es van fer entrevistes a les 6 que van obtenir més puntuació (segons una llista de criteris imprescindibles i d’altres vaorables) i se n’han escollit 3 perquè presentin la seva proposta a l’assemblea extraordinària. En tots tres casos els preus estan per sota de 6,40 €. L’empresa que guanyi el concurs ha de subrogar els treballadors actuals que portin mesde quatre mesos contractats. A banda, s’haurà de buscar qui faci el cangur del matí.

 

PATIS

El Comitè Verd de l’escola, ha fet una cuineta pel pati d’infantil i ha posat un parell de mini taules de pícnic. Al pati dels grans, es vol posar una tarima i pintar la paret com si fos un teatre. L’ajuntament ens ha ofert unes jardineres de fusta. Els mestres de primària coincideixen en que no volen un sorral al vial, ja que la sorra acabaria arribant a les pistes de bàsquet i futbol.