Resum de la reunió de l’AMPA de 14 de març de 2018

El dia 14-03-2018, es va celebrar la reunió mensual de l’AMPA, en què es van tractar diferents temes relacionats amb l’activitat de l’associació. A continuació, es descriuen els més rellevants:

CONCURS MENJADOR 

S’ha fet una relació de requisits que ha de complir l’empresa que vulgui portar el servei de menjador a partir del proper curs. A finals de març es farà la valoració dels projectes rebuts i  s’escolliran els 3 amb més puntuació per portar-los a l’assemblea.

GESTIONS ROBATORI 

Els mossos han tancat la investigació, ara passa a mans d’un jutge però poden passar  1 o 2 anys fins que hi hagi una sentència. Ni l’assegurança de l’AFA ni la de l’escola cobreix aquest tipus de robatori però s’estan buscant altres vies per intentar recuperar els diners.

MUSICOTERÀPIA EN FAMÍLIA

Es farà un taller de musico teràpia  orientat a educació infantil,  es treballarà la música a través del monstre de colors. Com a  màxim hi podrà haver 15 nens amb 15 adults.  La durada serà d’1’5 hores.

FESTA DE L’EDUCACIÓ PÚBLICA I FESTA DEL BADIU

Les dates són el 15 d’abril (11:00-18:00) i el 6 de maig (matí) respectivament. Es volen aprofitar aquestes dues festes per fer visible el projecte del camí escolar

RESULTATS ENQUESTA ESCOLA DEL PALAU

S’han rebut unes 120 respostes. Els instruments més votats han estat els de vent i l’horari del migdia ha tingut molta acceptació. Apart d’aprendre música es vol formar una banda de l’escola. Es començaria amb instruments de vent. Poden apuntar-s’hi alumnes des de P4 fins a 6è i no cal que tinguin coneixements de cap tipus. Els grups seran de mínim 7/8 alumnes El preus varien entre  26€/40€. El 16 d’abril hi ha Consell Escolar i s’intentarà presentar el projecte.

 CAMINS

L’ajuntament vol inaugurar el camí escolar a l’octubre del 2018 però encara han de crear una APP a partir de la qual fer l’enquesta per l’aranya de mobilitat.

 VARIS

Després de fer una crida i una votació tenim un logotip nou per l’AFA

L’ajuntament ha cancel·lat les 3 formacions que ja estaven programades per aquest curs,

La propera setmana hi ha una reunió de la junta per revisar el comptes i refer els pressupostos de cara a un assemblea extraordinària.