Proposta d’extraescolar de l’Escola de Música del Palau

Resultats enquesta d’opinió sobre extraescolars de música:

L’enquesta d’infantil, la qual han respost 58 famílies, ens indica que el 70% apuntaria els fills en cas d’haver-hi oferta de música a l’escola en horari de migdia. Pel que fa a l’enquesta de primària, amb 62 respostes, més d’un 90% d’alumnes no toca en cap formació musical i en canvi respon positivament a la possibilitat d’apuntar-se a la BANDA en horari de migdia.

Amb aquests resultats, i tenint en compte que la proposta va dirigida tant a aquells que ja estudien música i toquen instrument com als que no, ens animem a tirar-ho endavant.

RESULTATS ENQUESTA INFANTIL

RESULTATS ENQUESTA PRIMÀRIA

El dia 16 d’abril al matí vindran professors de saxo, clarinet, trompeta i trombó a fer una audició a les 11:30h per als alumnes de primària i el 22 d’abril, a la jungfrafesta, ens faran una demostració del combo.

Els preus de l’activitat seran:

*Hi haurà 3 professors simultanis. Els alumnes que encara no disposin de l’instrument se l’hauran de comprar. Es crearà un servei de  compra-venda per tal de facilitar el traspàs a alumnes nous en cas de no voler seguir amb l’activitat

**Preu en funció dels alumnes inscrits. En cas de ser inferior a 16 el preu seria de 48€

 

Aquells que hi estigueu interessats podeu fer la pre-inscripció a través del següent formulari o omplint-lo personalment al despatx de l’Ampa:

Formulari de pre-inscripció