Per què participem a la Festa del Badiu?

Fa 5 anys, un parell de persones de l’AFA van creure que l’escola havia d’obrir-se al barri i a la ciutat en àmbits diferents a aquells en què participava la Colla gegantera. La colla ho fa en espais de cultura popular, l’AFA volia ser present en espais de reivindicació i promoció educativa (la Diada de l’educació pública de FAMPAS i la Festa del Badiu organitzada per l’AV del Centre).

Enguany, no tindrem paradeta a la zona d’entitats perquè no som prou gent, però oferirem un espai de joc ubicat prop del bar i de Can Cinto. Farem una gimcana al voltant del projecte dels camins escolars. Tots els que passeu pels espais de totes les entitats rebreu un detallet dels organitzadors. Hi serem diverses AFA i esplais.

Com a novetat, aquest any hi haurà un espai 0-3 anys a la Glorieta amb contacontes continuat d’11 a 13 h.

Pels que no hi hagueu anat mai, sapigueu que totes les activitats són gratuïtes: tir amb arc, 3×3 bàsquet, bitlles catalanes, manualitats, jocs… És una bona finestra per conèixer els casals d’estiu i les entitats de la ciutat.

Les famílies que ho desitgeu, podreu quedar-vos al dinar (preus molt populars) que tindrà lloc a les 14 h a Can Cinto. Els tiquets s’hauran de comprar abans. Podreu preguntar-nos on, el mateix dia, a l’estand.

Cliqueu aquí i apunteu-vos per a col laborar-hi!

Tots plegats farem més festa!