L’AFA es reuneix amb Ensenyament

El passat dia 30, vam reunir-nos amb el departament d’Ensenyament. A la reunió hi vam assistir conjuntament amb l’alcaldessa de Badalona, una persona de la regidoria Badalona Educadora, el president de FAMPAS, la presidenta de la FAPAC, una representant de les famílies de la zona 4 (la nostra), un de la zona 6 i una de la zona 2.

A la reunió, ens vam assabentar que una altra escola de la zona 4, l’escola Progrés, també assumiria una línia extraordinària de P3 durant el curs vinent.

Vam intervenir a la reunió per a comunicar que la comunitat de la Jungfrau no vol que cap nen es quedi sense plaça a l’escola pública i que cal que totes les famílies, siguin de la zona que siguin, tinguin dret a escolaritzar el seus fills prop de casa per a créixer en l’entorn més proper i fomentar la participació en la vida social del seu territori.

També, vam demanar que es dotés de recursos extraordinaris a les escoles acollidores, com la Jungfrau. Volem assegurar-nos que els alumnes actuals, i els que vindran, gaudeixin de les mateixes condicions que la Jungfrau els ha ofert fins ara.

Us seguirem informant de tot plegat.