Solidaritat – Agermanament

El nostre agermanament amb la Escuela “Francisca González” de Chichigalpa, a Nicaragua, es va concretar al llarg del mes de març del 1997. De llavors ençà gràcies a la voluntat de les dues escoles en mantenir-lo viu i degut a circumstàncies difícils (pas de l’huracà Mitch) que han posat a prova aquesta voluntat enfortint-la, podem dir que l’agermanament gaudeix de molt bona salut i que creix en un ventall ampli d’iniciatives que agrupem en tres apartats: Intercanvi, sensibilització i cooperació. Agermanament

Pots trobar més informació al web de l’agermanament.

Si vols col·laborar amb els projectes que realitza l’agermanament amb l’escola Francisca González de Nicaragua, ho pots fer al nº de compte de La Caixa: 2100 2734 56 0200026810 i aportar-hi també el teu granet de sorra.

 


NOTÍCIES

Saps que l’Escola Jungfrau està agermanada amb la Escuela Francisca González de Nicaragua? Saps en què consisteix aquest projecte?

Des de l’AMPA hem organitzat una trobada per explicar-ho amb tot detall i, també, perquè pregunteu el que us interessi.

Ens ho presentaran:
– Benjamí Moliné, responsable de la comissió d’Agermanament a l’Escola Jungfrau
– Coni Mendoza, coordinadora del projecte a Nicaragua

Us esperem aquest divendres, 5 de maig, a les 5 de la tarda, al gimnàs de l’escola.

És una trobada destinada a les famílies, per tant, podeu portar la canalla, si voleu.

Us hi esperem!

Qué es l’agermanament amb Nicaragua

El nostre agermanament amb la Escuela “Francisca González” de Chichigalpa, a Nicaragua, es va concretar al llarg del mes de març del 1997. De llavors ençà gràcies a la voluntat de les dues escoles en mantenir-lo viu i degut a circumstàncies difícils (pas de l’huracà Mitch) que han posat a prova aquesta voluntat enfortint-la, podem dir que l’agermanament gaudeix de molt bona salut i que creix en un ventall ampli d’iniciatives que agrupem en tres apartats: Intercanvi, sensibilització i cooperació.

Us convidem a passejar per aquestes pàgines i us suggerim un viatge que de segur no us deixarà indiferents:

https://agermanamentambnicaraguasite.wordpress.com/