Colla Gegantera

Comissió per fomentar la cultura catalana als nens i nenes a través dels gegants de l’escola i el grup de gralles.

Els gegants de la nostra Escola tenen una història que es remonta un grapat d’anys enrera. La Jungfrau va ser la primera escola en participar a les Festes de Maig amb els seus Gegants.

Actualment els nostres gegants son: en Jofre, la Clementina, en Jam, en Quimet i la Laura. I els nostres capsgrossos: la Fal·lera i en Carlitos.

N’estem molt orgullosos dels nostres Gegants i gaudim petits i grans dels assajos i de les sortides.

Participem a unes quantes trobades durant el curs, tant a la nostra Ciutat com fora de Badalona.

Podeu trobar el detall de les trobades que hem anat fent al nostre blog , i si voleu assabentar-vos amb antelació dels esdeveniments referents a la Colla, al nostre facebook anem anunciant totes les festes i sortides que fem.

 


NOTÍCIES

Hola Famílies de l’escola,
Volem convidar-vos divendres que ve 11 de novembre a les 17 h de la tarda a un esdeveniment molt emocionant que celebrarem a l’Escola Progrés de Badalona.
D’una banda, tindrem l’honor de festejar l’Apadrinament del nostre petit gegant Carlitos i, d’altra banda, participarem en el bateig del nou gegant que ha creat l’Escola Progrés, tot això acompanyat de balls, berenars, música en directe i molta alegria.
 

Us hi esperem a tots i totes per continuar gaudint !!!

Una abraçada de gegant!!!
Salutacions,

Famílies,

Aquest dissabte la colla gegantera de l’escola Jungfrau serà a la Cercavila de Gegants d’escoles de Badalona i Bèsties i Diables de la Salut que tindrà lloc a la plaça de la dona de 16.30 h a 21 h.

Us hi esperem!

Hola, famílies de l’escola JUNGFRAU,

Ja ha començat el nou curs i els Gegants de l’escola estem amb les piles carregades per a començar les nostres festes, rues i balls.

Segur que algun de vosaltres ja ens ha vist al hall aquestes setmanes passades i hem estat encantats/des de poder estar al costat dels mes petits, de P3, en els seus primers dies.

Estem feliços de tornar a trobar-nos i dir-vos que ens esperen moltes sorpreses en aquest nou curs.

A partir d’aquesta setmana tornem a estar cada divendres a la tarda de 17h a 18:30h a l’escola per assajar els nostres balls i gaudir junts/es.

Si alguna família volgués participar a la Colla Gegantera, us podeu posar en contacte a l’email gegantsescolajungfrau@gmail.com o al telf. 680301381

Una abraçada de gegant!!!

Hola a tots i totes,

Aquí estem de nou els Gegants de l’Escola per a celebrar Carnestoltes al vostre costat.
Segur que ja haureu vist com de macos i maques ens hem disfressat. Esperem celebrar amb alegria aquests dies.

Us animem, enguany més que mai, a ballar i gaudir d’aquesta festa i per això us volem convidar a unir-vos amb nosaltres a la Rua de l’Enterrament de la sardina del 5 de Març a Badalona.

Aquí us deixem tota la informació perquè us animeu a acompanyar-nos!!!!
Que no s’aturi la Festa!!!

Hola Famílies,

Us anunciem que diumenge que ve, 21 de novembre, la Colla Gegantera de l’escola estarà participant amb una paradeta i amb alguns dels nostres gegants a la Festa dels Drets dels Infants que organitza el Consell dels Infants de Badalona.

Hi haurà diferents jocs i propostes perquè tota la família i, sobretot, els més petits puguin gaudir d’un matí molt divertit.
La festa tindrà lloc al carrer Provença (entre l’avinguda Marquès de Sant Mori i el carrer Floridablanca, a 5 minuts de l’estació del metro La Salut). L’horari serà entre les 10h i les 13:30h.

Sorpresa! Els qui hi aneu podreu adquirir les noves bosses de roba de la Colla Gegantera!!!

Us esperem a tots i totes!!!