Colla Gegantera

Comissió per fomentar la cultura catalana als nens i nenes a través dels gegants de l’escola i el grup de gralles.

Els gegants de la nostra Escola tenen una història que es remonta un grapat d’anys enrera. La Jungfrau va ser la primera escola en participar a les Festes de Maig amb els seus Gegants.

Actualment els nostres gegants son: en Jofre, la Clementina, en Jam, en Quimet i la Laura. I els nostres capsgrossos: la Fal·lera i en Carlitos.

N’estem molt orgullosos dels nostres Gegants i gaudim petits i grans dels assajos i de les sortides.

Participem a unes quantes trobades durant el curs, tant a la nostra Ciutat com fora de Badalona.

Podeu trobar el detall de les trobades que hem anat fent al nostre blog , i si voleu assabentar-vos amb antelació dels esdeveniments referents a la Colla, al nostre facebook anem anunciant totes les festes i sortides que fem.

 


NOTÍCIES

Hola a tots i totes!!

Enguany no podrem celebrar junts el Carnestoltes… però, com sabeu, és perquè la Covid segueix donant voltes pertot arreu.

Això no vol dir que no puguem celebrar-ho com cal ja que: Per Carnestoltes tot s’hi val!!

Aquest any el que val és celebrar-ho en grups bombolla i això és el que som la nostra Colla!!

Per això hem sortit del nostre amagatall i us dediquem a tots aquest ball!!

Si el sabeu… a dansar tots!!!
I si no… doncs també!!!

Ben segur que el Rei Carnestoltes n’estarà ben content si tots, malgrat la Covid, ho celebrem!!

Que no s’aturi la Festa!!

 

Hola a tots i totes!!!

Esperem que estigueu bé malgrat tot aquest enrenou que ens està tocant viure.

Nosaltres estem confinats a l’escola, dins la nostra habitació, ja que ara per ara les festes i cercaviles tots junts, com abans, no les podem fer…

Però arriba la Castanyada!! No podem ballar, però tampoc volem estar sense veure els nostres estimats nens i nenes de la Jungfrau tant de temps… els enyorem molt!!

Per tant, ens hem guarnit bé de castanyers i castanyeres i ens tindreu uns dies al vestíbul de l’escola per gaudir junts d’una Diada tan nostra com la Castanyada!

La Clementina no s’ha pogut resistir de fer un petit ball per tots vosaltres; us el posem aquí perquè el veieu.

Cuideu-vos molt i aviat podrem tornar a ballar junts!!!

Colla gegantera escola Jungfrau

La Colla Gegantera de l’Escola Jungfrau us convidem a acompanyar els nostres gegants i gegantes a la fira de Santa Eulàlia

El proper dissabte 8 de febrer a partir de les 10.30 a la plaça dels Àngels.

Un any més som entitat convidada a la mostra de Gegantons de la fira de Santa Eulàlia, la setmana després de la Candelera i en un ambient de festes populars tradicionals.

El recorregut serà: plaça dels Àngels, carrer d’Elisabets, plaça i carrer del Bonsuccés, la Rambla, carrer de Ferran i plaça de Sant Jaume (arribada cap a les 12.15 h).

Les figures infantils de les colles de geganters i de les escoles, que han estat creades al llarg dels anys per fomentar la participació dels nens i nenes en el món geganter i que han estat exposades des del 2 de febrer, desfilen plegades pels carrers de la ciutat i s’acomiaden fins a la propera trobada a la plaça de Sant Jaume.

Us hi esperem!

Benvolgudes famílies,

Les festes de Maig arrenquen avui i la Colla Gegantera de l’escola com cada any hi participa amb els gegants de la Jungfrau.

El proper dissabte 4 a les 11’00, a la Rambla, començarà la Cercavila Petita que acabarà amb un ball a la plaça al qual esteu tots convidats a participar.

El mateix dissabte a la tarda, a les 17’00 tindrà lloc el Badagegants amb mostra de grallers a la plaça de la vila, cercavila i balls a la Plana amb un munt de colles convidades.

No us ho podeu perdre!!

Us hi esperem????

Aquestes últimes setmanes, la colla gegantera de l’escola ha esta enfeinada: la Laura, en Quimet, la Clementina, en Jofre, en Jam, la Fal·lera, en Carlitos i alguns més han passat per  “vaporetta”, draps, aigua, paper de vidre, massilla, pega i altres productes de bellesa. Volen estar a punt per a les properes cercaviles!

I és que estan molt ben acostumats i, fins i tot, una mica consentits. Des del 1973, mans i cors de petits i grans els han dut ben empolainats.

Aquest curs, com tots els que ja han passat, nous ulls se’ls miren i noves mans els faran ballar. Cada divendres a la tarda, des que s’obre l’armari i fins que es torna a tancar, pots venir a compartir amb la colla aquest amor pels nostres gegants.