Colla Gegantera

Comissió per fomentar la cultura catalana als nens i nenes a través dels gegants de l’escola i el grup de gralles.

Els gegants de la nostra Escola tenen una història que es remonta un grapat d’anys enrera. La Jungfrau va ser la primera escola en participar a les Festes de Maig amb els seus Gegants.

Actualment els nostres gegants son: en Jofre, la Clementina, en Jam, en Quimet i la Laura. I els nostres capsgrossos: la Fal·lera i en Carlitos.

N’estem molt orgullosos dels nostres Gegants i gaudim petits i grans dels assajos i de les sortides.

Participem a unes quantes trobades durant el curs, tant a la nostra Ciutat com fora de Badalona.

Podeu trobar el detall de les trobades que hem anat fent al nostre blog , i si voleu assabentar-vos amb antelació dels esdeveniments referents a la Colla, al nostre facebook anem anunciant totes les festes i sortides que fem.

 


NOTÍCIES

Hola Famílies,

Us anunciem que diumenge que ve, 21 de novembre, la Colla Gegantera de l’escola estarà participant amb una paradeta i amb alguns dels nostres gegants a la Festa dels Drets dels Infants que organitza el Consell dels Infants de Badalona.

Hi haurà diferents jocs i propostes perquè tota la família i, sobretot, els més petits puguin gaudir d’un matí molt divertit.
La festa tindrà lloc al carrer Provença (entre l’avinguda Marquès de Sant Mori i el carrer Floridablanca, a 5 minuts de l’estació del metro La Salut). L’horari serà entre les 10h i les 13:30h.

Sorpresa! Els qui hi aneu podreu adquirir les noves bosses de roba de la Colla Gegantera!!!

Us esperem a tots i totes!!!

Hola Famílies;

Estem molt feliços de dir-vos que els Gegants de l’escola tornen a estar amb vosaltres aquest nou curs. Esperem que hagueu començat el curs amb molta motivació i alegria.

Els Gegants estan plens d’energia i il·lusió i, aquest curs més que mai, desitgem i esperem poder sortir al carrer i celebrar tots junts les festes i rues ballant i cantant.

De moment, dir-vos que serem cada divendres a la tarda de 17h-18:30h al pati de l’escola per a tornar a assajar els nostres balls i gaudir tots junts.

Si alguna família volgués participar de la Colla Gegantera, us podeu posar en contacte a l’email: gegantsescolajungfrau@gmail.com

Una abraçada gegant!!!

Ha arribat el final d’aquest curs ben estrany. Els Gegants de l’escola us hem enyorat molt. No estem acostumats a estar tan tancadets, tan quiets, a no veure-us a tots els nens, nenes i famílies… però és el que ens ha tocat fer, pel bé de tots i totes.

Les poquetes vegades que us hem vist, les hem gaudit molt, i esperem que vosaltres també. Per això, la ballada d’ahir davant de tots vosaltres va ser com una ventada d’aire fresc que esperem i desitgem sigui el preludi d’un proper curs més normal, amb més ballades, festes i rues.

Us deixem dues imatges del gran moment d’ahir, tot desitjant-vos un molt bon estiu!!

Hola a tots i totes!!

Enguany no podrem celebrar junts el Carnestoltes… però, com sabeu, és perquè la Covid segueix donant voltes pertot arreu.

Això no vol dir que no puguem celebrar-ho com cal ja que: Per Carnestoltes tot s’hi val!!

Aquest any el que val és celebrar-ho en grups bombolla i això és el que som la nostra Colla!!

Per això hem sortit del nostre amagatall i us dediquem a tots aquest ball!!

Si el sabeu… a dansar tots!!!
I si no… doncs també!!!

Ben segur que el Rei Carnestoltes n’estarà ben content si tots, malgrat la Covid, ho celebrem!!

Que no s’aturi la Festa!!

 

Hola a tots i totes!!!

Esperem que estigueu bé malgrat tot aquest enrenou que ens està tocant viure.

Nosaltres estem confinats a l’escola, dins la nostra habitació, ja que ara per ara les festes i cercaviles tots junts, com abans, no les podem fer…

Però arriba la Castanyada!! No podem ballar, però tampoc volem estar sense veure els nostres estimats nens i nenes de la Jungfrau tant de temps… els enyorem molt!!

Per tant, ens hem guarnit bé de castanyers i castanyeres i ens tindreu uns dies al vestíbul de l’escola per gaudir junts d’una Diada tan nostra com la Castanyada!

La Clementina no s’ha pogut resistir de fer un petit ball per tots vosaltres; us el posem aquí perquè el veieu.

Cuideu-vos molt i aviat podrem tornar a ballar junts!!!

Colla gegantera escola Jungfrau