ENTITATS VINCULADES

  • Colla Gegantera. Fomenta la cultura catalana als nens i nenes a través dels gegants de l’escola i el grup de gralles.
  • Solidaritat – Agermanament. Agermanament amb l’escola Francisca González (Nicaragua). Fomentem l’intercanvi, sensibilització, educació i cooperació.

 

 


NOTÍCIES

Hola a tots i totes,

Aquí estem de nou els Gegants de l’Escola per a celebrar Carnestoltes al vostre costat.
Segur que ja haureu vist com de macos i maques ens hem disfressat. Esperem celebrar amb alegria aquests dies.

Us animem, enguany més que mai, a ballar i gaudir d’aquesta festa i per això us volem convidar a unir-vos amb nosaltres a la Rua de l’Enterrament de la sardina del 5 de Març a Badalona.

Aquí us deixem tota la informació perquè us animeu a acompanyar-nos!!!!
Que no s’aturi la Festa!!!

Hola Famílies,

Us anunciem que diumenge que ve, 21 de novembre, la Colla Gegantera de l’escola estarà participant amb una paradeta i amb alguns dels nostres gegants a la Festa dels Drets dels Infants que organitza el Consell dels Infants de Badalona.

Hi haurà diferents jocs i propostes perquè tota la família i, sobretot, els més petits puguin gaudir d’un matí molt divertit.
La festa tindrà lloc al carrer Provença (entre l’avinguda Marquès de Sant Mori i el carrer Floridablanca, a 5 minuts de l’estació del metro La Salut). L’horari serà entre les 10h i les 13:30h.

Sorpresa! Els qui hi aneu podreu adquirir les noves bosses de roba de la Colla Gegantera!!!

Us esperem a tots i totes!!!

Hola Famílies;

Estem molt feliços de dir-vos que els Gegants de l’escola tornen a estar amb vosaltres aquest nou curs. Esperem que hagueu començat el curs amb molta motivació i alegria.

Els Gegants estan plens d’energia i il·lusió i, aquest curs més que mai, desitgem i esperem poder sortir al carrer i celebrar tots junts les festes i rues ballant i cantant.

De moment, dir-vos que serem cada divendres a la tarda de 17h-18:30h al pati de l’escola per a tornar a assajar els nostres balls i gaudir tots junts.

Si alguna família volgués participar de la Colla Gegantera, us podeu posar en contacte a l’email: gegantsescolajungfrau@gmail.com

Una abraçada gegant!!!

Ha arribat el final d’aquest curs ben estrany. Els Gegants de l’escola us hem enyorat molt. No estem acostumats a estar tan tancadets, tan quiets, a no veure-us a tots els nens, nenes i famílies… però és el que ens ha tocat fer, pel bé de tots i totes.

Les poquetes vegades que us hem vist, les hem gaudit molt, i esperem que vosaltres també. Per això, la ballada d’ahir davant de tots vosaltres va ser com una ventada d’aire fresc que esperem i desitgem sigui el preludi d’un proper curs més normal, amb més ballades, festes i rues.

Us deixem dues imatges del gran moment d’ahir, tot desitjant-vos un molt bon estiu!!

Hola a tots i totes!!

Enguany no podrem celebrar junts el Carnestoltes… però, com sabeu, és perquè la Covid segueix donant voltes pertot arreu.

Això no vol dir que no puguem celebrar-ho com cal ja que: Per Carnestoltes tot s’hi val!!

Aquest any el que val és celebrar-ho en grups bombolla i això és el que som la nostra Colla!!

Per això hem sortit del nostre amagatall i us dediquem a tots aquest ball!!

Si el sabeu… a dansar tots!!!
I si no… doncs també!!!

Ben segur que el Rei Carnestoltes n’estarà ben content si tots, malgrat la Covid, ho celebrem!!

Que no s’aturi la Festa!!