ENTITATS VINCULADES

  • Colla Gegantera. Fomenta la cultura catalana als nens i nenes a través dels gegants de l’escola i el grup de gralles.
  • Solidaritat – Agermanament. Agermanament amb l’escola Francisca González (Nicaragua). Fomentem l’intercanvi, sensibilització, educació i cooperació.

 

 


NOTÍCIES

La Colla Gegantera de l’Escola Jungfrau us convidem a acompanyar els nostres gegants i gegantes a la fira de Santa Eulàlia

El proper dissabte 8 de febrer a partir de les 10.30 a la plaça dels Àngels.

Un any més som entitat convidada a la mostra de Gegantons de la fira de Santa Eulàlia, la setmana després de la Candelera i en un ambient de festes populars tradicionals.

El recorregut serà: plaça dels Àngels, carrer d’Elisabets, plaça i carrer del Bonsuccés, la Rambla, carrer de Ferran i plaça de Sant Jaume (arribada cap a les 12.15 h).

Les figures infantils de les colles de geganters i de les escoles, que han estat creades al llarg dels anys per fomentar la participació dels nens i nenes en el món geganter i que han estat exposades des del 2 de febrer, desfilen plegades pels carrers de la ciutat i s’acomiaden fins a la propera trobada a la plaça de Sant Jaume.

Us hi esperem!

Benvolgudes famílies,

Les festes de Maig arrenquen avui i la Colla Gegantera de l’escola com cada any hi participa amb els gegants de la Jungfrau.

El proper dissabte 4 a les 11’00, a la Rambla, començarà la Cercavila Petita que acabarà amb un ball a la plaça al qual esteu tots convidats a participar.

El mateix dissabte a la tarda, a les 17’00 tindrà lloc el Badagegants amb mostra de grallers a la plaça de la vila, cercavila i balls a la Plana amb un munt de colles convidades.

No us ho podeu perdre!!

Us hi esperem👍🏻👍🏻

Aquestes últimes setmanes, la colla gegantera de l’escola ha esta enfeinada: la Laura, en Quimet, la Clementina, en Jofre, en Jam, la Fal·lera, en Carlitos i alguns més han passat per  “vaporetta”, draps, aigua, paper de vidre, massilla, pega i altres productes de bellesa. Volen estar a punt per a les properes cercaviles!

I és que estan molt ben acostumats i, fins i tot, una mica consentits. Des del 1973, mans i cors de petits i grans els han dut ben empolainats.

Aquest curs, com tots els que ja han passat, nous ulls se’ls miren i noves mans els faran ballar. Cada divendres a la tarda, des que s’obre l’armari i fins que es torna a tancar, pots venir a compartir amb la colla aquest amor pels nostres gegants.

    

    

Aquest dissabte, 10 de novembre, us esperem a partir de les 11 h del matí i fins a les 13.30 h, a la Rambla, per a acompanyar els gegants de l’escola a la VII Fira de Gegants i Capgrossos de Badalona.

Animeu-vos-hi!

Aquest dissabte, 5 de maig, comença la nostra participació activa a les Festes de maig 2018.
Segur que en teniu tantes ganes com nosaltres!
Cercavila Petita. Serà a les 11 h, a la Rambla.
Recorregut: Rambla, Sant Domènec, Canonge Baranera, Sant Miquel, Francesc Layret i Plaça de la Vila.
A les 12 h, a la Plaça de la Vila, totes les colles faran una tanda de lluïment.
I a la tarda més gresca gegantera!
Badagegants 2018
A les 17 h, a la Plaça de la Vila.
XXXV Trobada de Gegants. Hi participaran gegants convidats d’arreu del país.
A les 18.30 h, passejada pels carrers de Mar i Pietat, passatge Maignon, Martí Pujol i carrer dels Arbres, fins a la plaça de la Plana.
A les 19.15 h, a la plaça de la Plana.
XXII Mostra de Balls de Gegants a càrrec de totes les colles participants.
Fa molt goig veure tants gegants junts. No us ho podeu perdre!