ENTITATS VINCULADES

  • Colla Gegantera. Fomenta la cultura catalana als nens i nenes a través dels gegants de l’escola i el grup de gralles.
  • Solidaritat – Agermanament. Agermanament amb l’escola Francisca González (Nicaragua). Fomentem l’intercanvi, sensibilització, educació i cooperació.

 

 


NOTÍCIES

Hola Famílies;

Estem molt feliços de dir-vos que els Gegants de l’escola tornen a estar amb vosaltres aquest nou curs. Esperem que hagueu començat el curs amb molta motivació i alegria.

Els Gegants estan plens d’energia i il·lusió i, aquest curs més que mai, desitgem i esperem poder sortir al carrer i celebrar tots junts les festes i rues ballant i cantant.

De moment, dir-vos que serem cada divendres a la tarda de 17h-18:30h al pati de l’escola per a tornar a assajar els nostres balls i gaudir tots junts.

Si alguna família volgués participar de la Colla Gegantera, us podeu posar en contacte a l’email: gegantsescolajungfrau@gmail.com

Una abraçada gegant!!!

Ha arribat el final d’aquest curs ben estrany. Els Gegants de l’escola us hem enyorat molt. No estem acostumats a estar tan tancadets, tan quiets, a no veure-us a tots els nens, nenes i famílies… però és el que ens ha tocat fer, pel bé de tots i totes.

Les poquetes vegades que us hem vist, les hem gaudit molt, i esperem que vosaltres també. Per això, la ballada d’ahir davant de tots vosaltres va ser com una ventada d’aire fresc que esperem i desitgem sigui el preludi d’un proper curs més normal, amb més ballades, festes i rues.

Us deixem dues imatges del gran moment d’ahir, tot desitjant-vos un molt bon estiu!!

Hola a tots i totes!!

Enguany no podrem celebrar junts el Carnestoltes… però, com sabeu, és perquè la Covid segueix donant voltes pertot arreu.

Això no vol dir que no puguem celebrar-ho com cal ja que: Per Carnestoltes tot s’hi val!!

Aquest any el que val és celebrar-ho en grups bombolla i això és el que som la nostra Colla!!

Per això hem sortit del nostre amagatall i us dediquem a tots aquest ball!!

Si el sabeu… a dansar tots!!!
I si no… doncs també!!!

Ben segur que el Rei Carnestoltes n’estarà ben content si tots, malgrat la Covid, ho celebrem!!

Que no s’aturi la Festa!!

 

Hola a tots i totes!!!

Esperem que estigueu bé malgrat tot aquest enrenou que ens està tocant viure.

Nosaltres estem confinats a l’escola, dins la nostra habitació, ja que ara per ara les festes i cercaviles tots junts, com abans, no les podem fer…

Però arriba la Castanyada!! No podem ballar, però tampoc volem estar sense veure els nostres estimats nens i nenes de la Jungfrau tant de temps… els enyorem molt!!

Per tant, ens hem guarnit bé de castanyers i castanyeres i ens tindreu uns dies al vestíbul de l’escola per gaudir junts d’una Diada tan nostra com la Castanyada!

La Clementina no s’ha pogut resistir de fer un petit ball per tots vosaltres; us el posem aquí perquè el veieu.

Cuideu-vos molt i aviat podrem tornar a ballar junts!!!

Colla gegantera escola Jungfrau

La Colla Gegantera de l’Escola Jungfrau us convidem a acompanyar els nostres gegants i gegantes a la fira de Santa Eulàlia

El proper dissabte 8 de febrer a partir de les 10.30 a la plaça dels Àngels.

Un any més som entitat convidada a la mostra de Gegantons de la fira de Santa Eulàlia, la setmana després de la Candelera i en un ambient de festes populars tradicionals.

El recorregut serà: plaça dels Àngels, carrer d’Elisabets, plaça i carrer del Bonsuccés, la Rambla, carrer de Ferran i plaça de Sant Jaume (arribada cap a les 12.15 h).

Les figures infantils de les colles de geganters i de les escoles, que han estat creades al llarg dels anys per fomentar la participació dels nens i nenes en el món geganter i que han estat exposades des del 2 de febrer, desfilen plegades pels carrers de la ciutat i s’acomiaden fins a la propera trobada a la plaça de Sant Jaume.

Us hi esperem!