Des de l’AMPA ens adherim al manifest #volemacollir de la campanya Casa nostra, casa vostra i a la Xarxa Educativa en Suport a les Persones Refugiades.

Casa nostra, casa vostra és una campanya que neix d’un gran grup de persones independents que van coincidir als camps de refugiats de la frontera de Grècia amb Macedònia fent-hi projectes professionals o de voluntariat.

A la tornada, van decidir que havien de fer alguna cosa per canviar la situació de les persones refugiades i migrants. A poc a poc, vam anar sumant complicitats de moltes persones que volien donar resposta a l’anomenada “crisi migratòria” que viu la Mediterrània.

Ara, han volgut compartir el seu projecte a la participació de la societat civil i les entitats.

Des de l’AMPA de l’Escola Jungfrau informem a les famílies de la possibilitat d’adherir-se a la campanya Casa nostra, casa vostra, tot compartint la preocupació per la situació que viuen milers de persones migrants i desplaçades per força, dins i fora de la Unió Europea, i denunciar la situació a través de la signatura d’un manifest: http://www.casanostracasavostra.cat/signa-el-manifest.

També, us comuniquem que en el marc de la campanya, el dia 18 de febrer a les 4 de la tarda, a la Plaça Urquinaona (Barcelona), tindrà lloc una gran manifestació en favor de l’acollida de persones refugiades i migrants.

#volemacollir

IMG_20170212_233910

Screenshot_20170213-065938~01

També hem decidit adherir-nos a la Xarxa Educativa en Suport a les Persones Refugiades.

La Xarxa és un espai viu, col·laboratiu, de confiança i cura, on compartir experiències, recursos i fer accions coordinades amb impacte social abordant l’actual crisi ètica sobre les fronteres i en favor del dret a migrar.

Hi ha un recull de recursos i experiències educatives en relació a aquesta temàtica amb l’objectiu que siguin compartides per tota la comunitat educativa.