Extraescolars

Grup de treball dedicat a oferir un ampli ventall d’activitats de lleure dins el marc de l’escola.

Recull de Recursos


NOTÍCIES

Benvolguts i benvolgudes famílies,
Des de l’Escola de Música del Palau ens fan arribar aquest missatge:
Benvolguts, benvolgudes,
Ens plau anunciar-vos que a partir de gener, en l’inici del 2n trimestre i fins a la resta de curs, l’Escola de Música del Palau amplia la seva oferta de places per a l’extraescolar de música del migdia.
La nova proposta inclou desdoblar el grup de cicle infantil de MÚSICA I MOVIMENT en dos grups de P4 i P5, respectivament, per tal d’ampliar la seva ràtio i donar cabuda a les sol·licituds que actualment es troben en llista d’espera.
A la vegada, s’obre la possibilitat d’ampliar les places per al cicle inicial de primària . Això és, el grup de CANÇÓ I PERCUSSIÓ de dijous al migdia. Aquest grup queda definit, a partir d’aquest 2n trimestre, amb els alumnes actuals de 2n, en l’horari de 12:30h a 13:15h, conjuntament amb aquells altres de 1r que desitgin inscriure’s a l’extraescolar.
Finalment, per aquells alumnes de 3r i 4t del cicle mitjà de primària , obrim la nova activitat de BANDA en horari nou de dilluns al migdia, de 13:30h a 14:30h.
D’aquesta manera, la nova oferta de l’extraescolar de música, amb la incorporació d’aquests nous grups, amplia la seva ràtio i deixa disponible places lliures per a cadascuna de les activitats proposades, fins a completar el topall de 12 places assignades per grup.
Per tot, les famílies interessades podran dur a terme la inscripció visitant el web de l’Escola de Música del Palau. A la pestanya d’extraescolars 21-22, hi trobareu l’enllaç de la vostra escola que us permetrà omplir el formulari d’inscripció. Un cop omplert i enviat, amb les vostres dades de contacte, us fem retorn de la resta de documents per completar la inscripció.
A PARTIR D’AVUI, LA INSCRIPCIÓ JA ÉS OBERTA A TOTES LES FAMÍLIES INTERESSADES. ADJUNTEM DÍPTIC INFORMATIU DE GRUPS I QUOTES.
Per qualsevol altre dubte o aclariment, poseu-vos en contacte amb secretaria de l’escola.
Cordialment,
Albert
EMP | Escola de Música del Palau
935 073 755
HORARI DE L’EXTRAESCOLAR:

Vadevent és una activitat extraescolar on els nens s’inicien en el món de la música tocant en un grup d’instruments de vent (saxos, trompetes, trombons i clarinets). Actualment format per sis alumnes de sisè, el grup ens oferirà un petit concert amb les quatre peces que han treballat aquest començament de curs: Tres nadales i un tema molt feliç!

El concert serà a les 17h al parc de dalt de l’escola, i tindrà una durada aproximada d’un quart d’hora.

Benvolgudes famílies,

El concert de Nadal que havien de fer els nens i nenes de l’extraescolar de Coral queda anul·lat per petició expressa de l’Ajuntament, perquè hi ha diversos alumnes de diverses escoles confinats (individualment o tot el grup).

Esperen poder fer-lo més endavant ja que és en benefici de la Marató de TV3 i no voldrien que es perdés l’ocasió de col·laborar amb la causa de les malalties mentals ni que es perdés la feina de tot el trimestre.

Benvolgudes famílies,

Els nens i nenes de l’extraescolar de Coral a l’escola faran un concert de Nadal a la Plaça de la Vila el dissabte 18 de desembre a les 11:30h en benefici de la Marató de TV3, que enguany va dedicada a la salut mental.

Posaran una caixa en forma de guardiola per tal que tothom qui vulgui pugui fer el seu donatiu. Us hi esperem!

Us recordem l’oferta d’activitats extraescolars per a aquest curs.

  • Piscina municipal

Està previst que el curset comenci el dissabte 2 d’octubre i acabi a meitat del mes de juny. El preu és de 75€ per als alumnes de Primària i 105€ per als alumnes d’Infantil.

Torns que ens ha assignat l’Ajuntament:
– Dimecres de 16:45h a 17:30 h (només per als alumnes de Primària).
– Dissabte de 8 :30 h a 9 :15 h (només per als alumnes de Primària).
– Dissabte de 11 :15 h a 12 :00 h (només per als alumnes d’Infantil).

Procediment d’inscripció:
Un cop enviat aquest formulari, el 29 de setembre rebreu un correu on us informarem del torn que us ha estat assignat. Per tal de donar per confirmada la inscripció al curset de piscina, haureu de fer-ne el pagament per transferència al compte que us indicarem en el correu que rebreu i fer-nos arribar el comprovant del pagament a afa@escolajungfrau.net

Us hi podeu inscriure omplint el següent formulari

 

  • Colla Gegantera de l’Escola

Podeu participar amb la colla contactant-hi directament.  Clica per més informació

 

  • Escola de Música del Palau

L’activitat començarà a partir de la setmana del 4 d’octubre i finalitzarà la setmana del 20 de juny de 2022, atenint-se al calendari escolar.

La proposta inclou 3 tipus d’activitats diferenciades:

  1. Cicle Infantil (P4,P5) – MÚSICA I MOVIMENT
  2. Cicle Inicial i Mitjà de Primària (1r,2n,3r,4t) – CANÇÓ I PERCUSSIÓ
  3. Cicle Final de Primària (5è, 6è) – VA DE VENT

Clica per a més informació

Podeu fer la inscripció amb el formulari en línia: Formulari Inscripció CURS 21/22 – EXTRAESCOLAR MÚSICA

En el mateix formulari d’inscripció el trobareu també en aquesta ruta al web de l’Escola de Música del Palau.  A la barra de menú – Extraescolars 21-22 – botó d’inscripció. (segons escola)  https://www.escolademusicadelpalau.com/musicaextraescolarprimaria

Un cop rebuda la inscripció, l’escola us remetrà els documents pertinents a fi de cursar la domiciliació bancària, així com el permís en els drets d’imatge dels vostres fills.

Per a qualsevol dubte o aclariment, l’horari d’atenció al públic de secretaria de l’escola és de dilluns a divendres de 17h a 20h.

 

  • Activitats organitzades per Àmbit Escola

Consulta totes les activitats que ofereixen per a aquest curs i com inscriure’s aquí.