Extraescolars

Grup de treball dedicat a oferir un ampli ventall d’activitats de lleure dins el marc de l’escola.

Recull de Recursos


NOTÍCIES

Benvolguts,

L’escola de Música del Palau ens fa arribar aquesta informació:

Us informem que el dijous, 20 d’octubre, a les 20 h, hem convocat la REUNIÓ INFORMATIVA de l’extraescolar de música del grup d’ INFANTIL i CICLE INICIAL DE PRIMÀRIA. Això és, MÚSICA I MOVIMENT (Infantil) i CANÇÓ I PERCUSSIÓ (1r i 2n). 

La reunió és oberta a tothom. Per aquest motiu, emplacem totes les families interessades a participar-hi, via telemàtica, per tal de conèixer-nos i explicar-vos la dinàmica i proposta de l’activitat prevista per aquest curs.

La reunió serà telemàtica, a través de l’enllaç següent: https://meet.jit.si/EMP-Extra_JUNG_MIV-CIP

Us hi esperem!

 

EMP Escola de Música del Palau

935 073 755

www.escolademusicadelpalau.com

 

Benvolgudes famílies,

us informem que ja podeu apuntar-vos al curset de piscina que ofereix l’Ajuntament de Badalona a preus especials per a les escoles i que ens demanen que gestionem les AFA.

Us demanem que ompliu el següent formulari, tot indicant les dades que es demanen. Un cop envieu el formulari es procedirà a llistar les sol.licituds per ordre d’arribada al registre i d’aquesta manera s’assignarà la plaça. Quan se us assigni la plaça rebreu en uns dies la confirmació de la plaça i la forma de pagament, que haureu de fer efectiva per tal de ser posseïdors de la mateixa.

Si s’omple la llista quedeu en el mateix ordre d’arribada en llista d’espera, que en cas de baixes, ens posarem en contacte amb vosaltres per tal que decidiu si us interessa ocupar la plaça lliure.

 

Fes la teva sol.licitud AQUÍ

Atentament,

 

 

 

 

Afa Jungfrau

L’Ajuntament de Badalona ofereix a les escoles de la ciutat cursets de piscina amb preus reduïts. L’escola Jungfrau té assignats dos dies per assistir a aquests cursets. L’AFA recepciona les sol·licituds i el cobrament de la quota que posteriorment abonem a l’Ajuntament.

El curset de piscina comença el proper 1 d’octubre  i finalitza amb el curs escolar.

Els dies i places assignades a la nostra escola són:

DIMECRES de 16.45 a 17.30

grup EI: 7 places

grup Pri: 10 places

 

DISSABTE:

grup EI: 11.15 a 12.00 (20 places)

grup Pri: 08.30 a 9.15 (20 places)

 

INSCRIPCIONS:

El dimarts que ve, dia 20/09, a partir de les 09:00 s’obrirà el formulari per apuntar-se a les llistes. Aquesta sol.licitud es fa per ordre d’inscripció. Si un grup s’omple, la gent que quedi registrada seguirà el mateix ordre en la llista d’espera, ja que si hi ha baixes us trucarem per oferir-vos la plaça.

 

Atentament,

AFA Jungfrau

Bon dia famílies, us fem arribar una carta informativa de l’extraescolar de Música del Palau.
Us saludem afectuosament.
Benvolgudes famílies,
Esperem i desitgem que hàgiu passat unes bones vacances d’estiu.
A l’Escola de Música del Palau ja ho tenim tot a punt per començar l’activitat d’extraescolar de música que us oferim en horari de migdia aquest nou curs.
Enguany, l’activitat començarà a partir de la setmana del 5 de setembre i finalitzarà la setmana del 19 de juny de 2023, segons calendari escolar.
La proposta general, ateses les condicions d’horaris, espais i ràtios inclou 3 tipus d’activitats diferenciades:
  1. Cicle Infantil (P4,P5) – MÚSICA I MOVIMENT  (DIJOUS migdia)
  2. Cicle Inicial de Primària (1r,2n) – CANÇÓ I PERCUSSIÓ  (DIJOUS migdia)
  3. Cicle Mitjà i Final de Primària (3r,4t, 5è, 6è) – VA DE VENT (banda)  (DILLUNS migdia)
Adjuntem en aquest correu el full informatiu, amb horaris i quotes establerts. Per tot, us facilitem l’enllaç del formulari en línia per tal que pugueu fer la inscripció a través de la xarxa.  ENLLAÇ_Formulari d’inscripció
El mateix formulari d’inscripció el trobareu també en aquesta ruta al web de l’Escola de Música del Palau.  A la barra de menú – Extraescolars 22-23 – botó d’inscripció.(segons escola)
Un cop rebuda la vostra inscripció, us remetrem els documents pertinents a fi de cursar la domiciliació bancària, així com el permís en els drets d’imatge dels vostres fills.
Per a qualsevol dubte o aclariment, l’horari d’atenció al públic de secretaria de l’escola és de dilluns a divendres de 17h a 20h.
Atentament,
EMP | Escola de Música del Palau
935 073 755

El 23 d’abril un bon grup de karatekes de l’escola va participar al Campionat d’Espanya Infantil que va tenir lloc a Torredembarra.

Va ser una gran experiència per a tots ells, una diada en la que es van viure moments d’amistat, companyerisme, tendresa i alegria.

La nostra enhorabona a l’equip de karatekes i el nostre agraïment al seu mestre, Sempai Sele, ja que sense ell això no hauria estat possible.

Osu!