Extraescolars

Grup de treball dedicat a oferir un ampli ventall d’activitats de lleure dins el marc de l’escola.

Recull de Recursos


NOTÍCIES

El 23 d’abril un bon grup de karatekes de l’escola va participar al Campionat d’Espanya Infantil que va tenir lloc a Torredembarra.

Va ser una gran experiència per a tots ells, una diada en la que es van viure moments d’amistat, companyerisme, tendresa i alegria.

La nostra enhorabona a l’equip de karatekes i el nostre agraïment al seu mestre, Sempai Sele, ja que sense ell això no hauria estat possible.

Osu!

 

Benvolguts i benvolgudes famílies,
Des de l’Escola de Música del Palau ens fan arribar aquest missatge:
Benvolguts, benvolgudes,
Ens plau anunciar-vos que a partir de gener, en l’inici del 2n trimestre i fins a la resta de curs, l’Escola de Música del Palau amplia la seva oferta de places per a l’extraescolar de música del migdia.
La nova proposta inclou desdoblar el grup de cicle infantil de MÚSICA I MOVIMENT en dos grups de P4 i P5, respectivament, per tal d’ampliar la seva ràtio i donar cabuda a les sol·licituds que actualment es troben en llista d’espera.
A la vegada, s’obre la possibilitat d’ampliar les places per al cicle inicial de primària . Això és, el grup de CANÇÓ I PERCUSSIÓ de dijous al migdia. Aquest grup queda definit, a partir d’aquest 2n trimestre, amb els alumnes actuals de 2n, en l’horari de 12:30h a 13:15h, conjuntament amb aquells altres de 1r que desitgin inscriure’s a l’extraescolar.
Finalment, per aquells alumnes de 3r i 4t del cicle mitjà de primària , obrim la nova activitat de BANDA en horari nou de dilluns al migdia, de 13:30h a 14:30h.
D’aquesta manera, la nova oferta de l’extraescolar de música, amb la incorporació d’aquests nous grups, amplia la seva ràtio i deixa disponible places lliures per a cadascuna de les activitats proposades, fins a completar el topall de 12 places assignades per grup.
Per tot, les famílies interessades podran dur a terme la inscripció visitant el web de l’Escola de Música del Palau. A la pestanya d’extraescolars 21-22, hi trobareu l’enllaç de la vostra escola que us permetrà omplir el formulari d’inscripció. Un cop omplert i enviat, amb les vostres dades de contacte, us fem retorn de la resta de documents per completar la inscripció.
A PARTIR D’AVUI, LA INSCRIPCIÓ JA ÉS OBERTA A TOTES LES FAMÍLIES INTERESSADES. ADJUNTEM DÍPTIC INFORMATIU DE GRUPS I QUOTES.
Per qualsevol altre dubte o aclariment, poseu-vos en contacte amb secretaria de l’escola.
Cordialment,
Albert
EMP | Escola de Música del Palau
935 073 755
HORARI DE L’EXTRAESCOLAR:

Vadevent és una activitat extraescolar on els nens s’inicien en el món de la música tocant en un grup d’instruments de vent (saxos, trompetes, trombons i clarinets). Actualment format per sis alumnes de sisè, el grup ens oferirà un petit concert amb les quatre peces que han treballat aquest començament de curs: Tres nadales i un tema molt feliç!

El concert serà a les 17h al parc de dalt de l’escola, i tindrà una durada aproximada d’un quart d’hora.

Benvolgudes famílies,

El concert de Nadal que havien de fer els nens i nenes de l’extraescolar de Coral queda anul·lat per petició expressa de l’Ajuntament, perquè hi ha diversos alumnes de diverses escoles confinats (individualment o tot el grup).

Esperen poder fer-lo més endavant ja que és en benefici de la Marató de TV3 i no voldrien que es perdés l’ocasió de col·laborar amb la causa de les malalties mentals ni que es perdés la feina de tot el trimestre.

Benvolgudes famílies,

Els nens i nenes de l’extraescolar de Coral a l’escola faran un concert de Nadal a la Plaça de la Vila el dissabte 18 de desembre a les 11:30h en benefici de la Marató de TV3, que enguany va dedicada a la salut mental.

Posaran una caixa en forma de guardiola per tal que tothom qui vulgui pugui fer el seu donatiu. Us hi esperem!