SERVEIS EXTERNS

Hi ha els següents grups de treball:

  • Casals. Organitza els casals de Setembre, Nadal, Setmana Santa i Estiu.
  • Extraescolars. Ofereix un ampli ventall d’activitats de lleure dins el marc de l’escola.
  • Menjador. Vetlla pel bon funcionament del servei.

 

 


NOTÍCIES

Us recordem l’oferta d’activitats extraescolars per a aquest curs.

  • Piscina municipal

Està previst que el curset comenci el dissabte 2 d’octubre i acabi a meitat del mes de juny. El preu és de 75€ per als alumnes de Primària i 105€ per als alumnes d’Infantil.

Torns que ens ha assignat l’Ajuntament:
– Dimecres de 16:45h a 17:30 h (només per als alumnes de Primària).
– Dissabte de 8 :30 h a 9 :15 h (només per als alumnes de Primària).
– Dissabte de 11 :15 h a 12 :00 h (només per als alumnes d’Infantil).

Procediment d’inscripció:
Un cop enviat aquest formulari, el 29 de setembre rebreu un correu on us informarem del torn que us ha estat assignat. Per tal de donar per confirmada la inscripció al curset de piscina, haureu de fer-ne el pagament per transferència al compte que us indicarem en el correu que rebreu i fer-nos arribar el comprovant del pagament a afa@escolajungfrau.net

Us hi podeu inscriure omplint el següent formulari

 

  • Colla Gegantera de l’Escola

Podeu participar amb la colla contactant-hi directament.  Clica per més informació

 

  • Escola de Música del Palau

L’activitat començarà a partir de la setmana del 4 d’octubre i finalitzarà la setmana del 20 de juny de 2022, atenint-se al calendari escolar.

La proposta inclou 3 tipus d’activitats diferenciades:

  1. Cicle Infantil (P4,P5) – MÚSICA I MOVIMENT
  2. Cicle Inicial i Mitjà de Primària (1r,2n,3r,4t) – CANÇÓ I PERCUSSIÓ
  3. Cicle Final de Primària (5è, 6è) – VA DE VENT

Clica per a més informació

Podeu fer la inscripció amb el formulari en línia: Formulari Inscripció CURS 21/22 – EXTRAESCOLAR MÚSICA

En el mateix formulari d’inscripció el trobareu també en aquesta ruta al web de l’Escola de Música del Palau.  A la barra de menú – Extraescolars 21-22 – botó d’inscripció. (segons escola)  https://www.escolademusicadelpalau.com/musicaextraescolarprimaria

Un cop rebuda la inscripció, l’escola us remetrà els documents pertinents a fi de cursar la domiciliació bancària, així com el permís en els drets d’imatge dels vostres fills.

Per a qualsevol dubte o aclariment, l’horari d’atenció al públic de secretaria de l’escola és de dilluns a divendres de 17h a 20h.

 

  • Activitats organitzades per Àmbit Escola

Consulta totes les activitats que ofereixen per a aquest curs i com inscriure’s aquí.

 

Bona tarda,

Volem recordar que aquest dijous dia 23 a les 17.00h hi ha reunió de menjador.

Si no has rebut cap email de “Jungfrau menjador” i n’ets usuari, revisa la bústia de correu no desitjat o contacta amb jungfraumenjador@gmail.com per a estar informat!

D’altra banda us convidem a veure la tasca de compostatge que es fa diàriament al menjador de l’escola al següent vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=6wMRsTGCh_M

Benvolgudes famílies,

Com cada curs fins abans de la pandèmia, l’Ajuntament de Badalona organitza cursets de natació per a les escoles que hi estiguin interessades. Aquests cursets es fan a la piscina Mireia Belmonte. Tant els monitors com l’organització corren a càrrec de l’Ajuntament que ens ha garantit que es respectaran en tots els casos les mesures COVID que siguin vigents a cada moment del curs.

Està previst que el curset comenci el dissabte 2 d’octubre i acabi a meitat del mes de juny. El preu és de 75€ per als alumnes de Primària i 105€ per als alumnes d’Infantil.

Torns que ens ha assignat l’Ajuntament:
– Dimecres de 16:45h a 17:30 h (només per als alumnes de Primària).
– Dissabte de 8 :30 h a 9 :15 h (només per als alumnes de Primària).
– Dissabte de 11 :15 h a 12 :00 h (només per als alumnes d’Infantil).

Procediment d’inscripció:
Un cop enviat aquest formulari, el 29 de setembre rebreu un correu on us informarem del torn que us ha estat assignat. Per tal de donar per confirmada la inscripció al curset de piscina, haureu de fer-ne el pagament per transferència al compte que us indicarem en el correu que rebreu i fer-nos arribar el comprovant del pagament a afa@escolajungfrau.net

Us hi podeu inscriure omplint el formulari

Estimades famílies,

moltíssimes gràcies per respondre i interessar-vos per les qüestions de l’AFA. L’enquesta és una eina més per establir contacte amb les sensibilitats dins de l’Associació i incorporar algunes bones idees a les accions del següent curs.

Esperem que amb el nou curs poguem ampliar les accions que porta a terme l’AFA, com les festes i altres accions. Per poder dur a terme totes aquestes iniciatives, les famílies sòcies sou usuàries i organitzadores a la vegada, a través de les comissions perquè funcioni tot aquest engranatge. Us animem tant a les persones que heu dit estar interessades en participar, com a la resta de famílies, a implicar-vos en l’organització de l’AFA.

Podeu informar-vos de tot a través dels canals; web, facebook, twitter, instagram, Telegram. També trucant directament al telèfon de l’AFA 933840408 i a través dels whatsapp de classe.

Amb els millors desitjos. Podeu consultar els resultats en aquest enllaç 

 

AFA Jungfrau

 

Obertes les inscripcions per a les extraescolars del curs 21-22

Ja pots veure tota la informació relativa a les extraescolars del proper curs. Les activitats que els teus fills i filles estan esperant, amb alguna novetat.

AFA Jungfrau