Formació de famílies

Grup de treball dedicat a organitzar xerrades i tallers relacionats amb l’educació dels nostres fills

  • Si vols fer una proposta per una formació envia-la a través de la bústia web.

Recull de Recursos


NOTÍCIES

Benvolgudes famílies,

S’acaba un curs molt especial per tot el que hem viscut en els últims mesos. Un curs en el que els més petits han estat confinats a casa durant mesos i no han pogut gaudir dels seus amics i amigues als que han trobat a faltar moltíssim.

L’amistat és un dels pilars fonamentals de la nostra salut emocional i per això és tant important escollir bé els nostres amics i cuidar-los i estimar-los com es mereixen.

Hi ha un munt de contes que ens parlen de la importància de l’amistat, contes sobre la solidaritat, la generositat i l’empatia.

Volem tancar el curs amb el taller de Booklife de biblioteràpia i prescripció literària dedicat a l’Amistat. Perquè aquests dies ens n’hem adonat que sense els amics, tot seria molt més difícil.

Us esperem dilluns 22 de juny a les 19 h al compte d’instagram @afajungfrau

Benvolgudes famílies,

Aquests dies malauradament molts estem passant per processos de Dol, també els més menuts. Els contes són una eina fantàstica per explicar als petits com gestionar les pèrdues, per ajudar-los a explicar com se senten, i per compartir junts aquests moments dolorosos.

Per això us proposem aquest taller de Dol per a tota la família. Analitzarem com la literatura ens ajuda a entendre aquest sentiment universal.

Us esperem dijous 11 de juny a les 19.00 h. al compte d’Instagram @afajungfrau

Booklife és un projecte de Biblioteràpia i prescripció literària, on a través de la literatura abordem sentiments, emocions, situacions complexes o diferents moments de la vida com la Por, el Dol, l’Esperança, la Culpa, la Gelosia, la Resiliència, l’angoixa, l’Amistat, etc.

Esperem que la literatura sigui una bona companyia.

Us informem de totes les activitats formatives que es realitzaran als centres educatius de la zona 4 i 6 de Badalona durant l’any 2020.

Podeu participar en qualsevol d’aquestes activitats.

Si hi esteu interessats, us haureu de posar en contacte amb l’AMPA/AFA del centre organitzador.

Aquí teniu l’enllaç:

ZONA 4 i 6 – ASSIGNACIÓ FORMACIONS 2020

 

La Secretaria de Família de la Generalitat crea el programa de suport a la parentalitat “CRÉIXER EN FAMÍLIA”, amb l’objectiu d’orientar, reforçar i donar eines als pares i les mares en l’educació dels seus fills i filles de 0 a 16 anys.

Ofereix CICLES DE TALLERS guiats per professionals experts en la formació de famílies en què les prioritats són reflexionar en relació amb per què educar, què fer i com fer-ho.

Consten de 6 sessions de dues hores al voltant de temàtiques diverses. L’última trobada serà una sessió monogràfica, on les famílies participants hauran d’escollir el tema a tractar a partir d’unes propostes.

INICI: dimecres 17 d’octubre

HORARI: de 18’30h a 20’30h

LLOC: Biblioteca Escola Jungfrau

CONTINGUTS – Tallers de 6-12 anys:

Sessió 1 – 17 d’octubre         El respecte i la confiança permet equivocar-nos!

Sessió 2 –25 d’octubre         Fills autònoms, no obedients!

Sessió 3 – 7 de novembre    Conflictes i responsabilitats

Sessió 4 – 15 de novembre    Tal faràs, tal educaràs!

Sessió 5 – 21 de novembre    No s’aprèn només a l’escola!

Sessió 6 – 29 de novembre    Sessió monogràfica.

INSCRIPCIÓ: Cal fer inscripció prèvia a l’AFA per assistir a aquest cicle de tallers per mail o al telèfon 934640009 (de dilluns a dijous de 16.30 a 18.30h). 

Els tallers es realitzaran amb un grup mínim de 15 persones.

Què és això dels camins escolars? Vinc en cotxe, m’afecta? Tinc dubtes sobre a partir de quina edat puc enviar al meu fill o filla sol a l’escola. El poso en risc o el faig més autònom? Què aprenen els nostres fills a les xerrades de la guàrdia urbana?

Si tens algun d’aquests dubtes… vine i no deixis passar l’oportunitat d’escoltar els agents d’educació vial. L’activitat està adreçada als adults.

L’entrada és lliure però us demanem que feu inscripció prèvia enviant un mail a formacio.afa@escolajungfrau.net per tal de facilitar-nos la tasca d’organització de la sala.

Tindrà lloc a la biblioteca i està organitzat pell grup de treball de formació de pares i el de camins escolars.

Que no t’ho expliquin!! Vine.