La Marató TV3

Grup de treball per la recollida de diners per col·laborar amb “La Marató de TV3” que cada any està dedicada a una malaltia en concret.

 


NOTÍCIES

Famílies,

 

Ja es comença a sentir l’olor del Nadal i, amb això, s’acosta la festa de la Marató a la Jungfrau! Aquest any hem de superar la fantàstica recaptació de l’any passat: 1.714,90 euros!

 

Així que reserva’t a l’agenda la tarda del divendres, 15 de desembre, per lluitar contra les malalties infeccioses! Farem un munt d’activitats i tallers infantils, masterclass, contacontes, bar solidari…

 

I el plat estrella de la tarda: la rifa solidària, per cortesia d’establiments de Badalona.

 

  • Podeu comprar participacions de 2 euros al despatx de l’AMPA i a la secretaria de l’escola. També en tindrem les organitzadores de la festa de La Marató. Tindrem grans lots a la rifa!

 

I recorda’t que també pots col·laborar tot fent pastissos, galetes o entrepans per vendre al bar solidari, o passant una estona ajudant en els tallers infantils o les diferents parades… I, si tens botiga o negoci, pots col·laborar-hi amb l’aportació d’un producte o servei per a la rifa! Escriu-nos a maratotv3.afa@escolajungfrau.net.
Col·labora-hi!

amb-la-maratoEls beneficis de la festa de la Jungfrau per recaptar fons per a la Marató de TV3 han estat de

1.714,90 euros!

Aquests diners serviran per a la investigació de l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM!

 

Compreu ja els tiquets de la rifa solidària de la festa per a la Marató!

Adreceu-vos al despatx de l’AMPA o a la secretaria de l’escola.

Famílies,

S’acosta el Nadal i, amb ell, la participació de la Jungfrau a la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la investigació de l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

La nostra gran fejungfrau-maratosta per a recaptar diners per a aquesta causa serà el divendres, 16 de desembre al plegar de l’escola. Tingueu-ho ben present!

Farem un munt d’activitats i tallers infantils, i el plat estrella de la tarda: una RIFA SOLIDÀRIA amb productes cedits per molts establiments de Badalona. Aquest any, a la Comissió de la Marató de l’AMPA, estem més il·lusionades que mai amb els grans regals que tenim per rifar: sopars, massatges, lots espectaculars, dinar per a dues persones en un hotel… fins i tot una tauleta!

Ja podeu comprar les participacions de 2 euros per a la rifa, tant al despatx de l’AMPA com a la secretaria de l’escola.

Feu córrer la veu! La causa ho val i els regals, també!

I si podeu ajudar-nos durant la festa, si us plau, contacteu amb nosaltres a maratotv3.ampajungfrau@gmail.com.

Fem-la ben grossa!

 

Gràcies a tots vosaltres!!!
M’adreço a vosaltres per agrair-vos la vostra valuosa implicació en La Marató de TV3 del 2015, dedicada a la diabetis i l’obesitat.
La suma d’esforços de persones, col·lectius, entitats i empreses d’arreu del territori català va fer possible un nou èxit de La Marató de TV3 i va transformar el marcador final del programa en una xifra espectacular: 7.015.367 euros, pendent encara del tancament definitiu, de donatius, que farem el 31 de març.Em plau fer-vos arribar el diploma, en format digital, acreditatiu de la vostra participació en l’última edició de La Marató de TV3.

Espero poder-vos retrobar en la propera edició de La Marató de TV3 i celebrar tots plegats el 25è aniversari de La Marató de TV3, en el programa que s’emetrà el dia 18 de desembre de 2016, dedicat a la recerca en l’ictus, les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Esplugues de Llobregat, 1 de març de 2016

Us agraeixo, un cop més, la vostra col·laboració i aprofito l’oportunitat per saludar-vos molt cordialment,

Lluís Bernabé

Esplugues de Llobregat, 1 de març de 2016