Socialització de llibres

Grup de treball que participa a la Comissió de Socialització creada i liderada per l’Escola.

 


NOTÍCIES

Benvolguts pares i mares,

Com cada final de curs, proposem a les famílies membres de l’AFA si volen gaudir dels avantatges de la compra conjunta dels quaderns de treball que els alumnes fan servir a Primària. Juntament amb la quota dels quaderns, es paga una quota de Reprografia ja que, des d’aquest curs que ara acabem, l’escola ha començat a prescindir dels llibres de text i per tant ha augmentat el volum de fotocòpies.

Tal i com vam fer el curs anterior, des de l’AFA us proposem fer la compra conjunta dels quaderns per tal d’aprofitar-ne els avantatges:

  • es poden aconseguir descomptes per volum de compra.
  • es pot optar a rebre subvencions per part de l’Ajuntament.
  • les famílies s’estalvien la logística d’anar a comprar-los i els alumnes els tindran a l’escola el primer dia.

A la quota anual de reprografia s’hi afegirà l’import dels quaderns d’activitats:

Reprografia+ Quaderns* Reprografia+ Quaderns*
1r 8 € + 15 € = 23 € 4t 10 € + 22 € = 32 €
2n 8 € + 36 € = 44 € 15 € + 10 € = 25 €
3r 10 € + 22 € = 32 € 15 € + 5 + 2€ € = 22 €**

*Els imports dels quaderns tenen descomptada la part proporcional de la subvenció rebuda per part de l’Ajuntament de Badalona.

**A 6è, a la quota de quaderns s’afegeixen 2€ que corresponen a la socialització de les disfresses de l’obra de teatre “Els Pastorets”.

 

Si alguna família no vol fer ús del servei de compra de quaderns, preguem que ho comuniqui al grup de treball de Socialització (socialitzacio.afa@escolajungfrau.net) abans del dia 10 de juliol de 2019 i se li cobrarà només la quota de reprografia.

 FAMÍLIES AMB DOMICILIACIÓ BANCÀRIA DE PAGAMENTS:

Us girarem el rebut del servei el 15 de juliol pel compte on pagueu les quotes de l’AFA .

FAMÍLIES QUE NO HAN DOMICILIAT ELS PAGAMENTS:

Heu de realitzar el pagament del servei a la Secretaria de l’AFA abans del dia 15 de juliol.

 

Us informem que no fer efectiu el pagament en els terminis indicats, suposa la renúncia voluntària del servei i aquests alumnes hauran de comprar els quadernets per al proper curs i pagar només la quota de reprografia.

 La relació de quaderns necessaris per al curs 2019-20 apareixerà a la llista de material a comprar indicant que només cal que els comprin les famílies fora del servei (que no han pagat la quota de socialització en la data establerta).

Esperem aquest servei sigui d’ajuda per a tots.

Per qualsevol dubte us podeu adreçar a:

  • afa@escolajungfrau.net
  • Telèfon AFA: 93 464 00 09 (horari de juliol de dilluns a divendres de 15:00 a 17:00h)

Us desitgem que passeu molt bon estiu !

El dia 20 de maig de 2019, es va celebrar la reunió mensual de l’AFA en què es van tractar diferents temes relacionats amb l’activitat de l’associació. A continuació, es descriuen els més rellevants:

BATUCADA: alguns pares/mares proposen crear un grup de batucada vinculat a la Jungfrau. Enviaran una enquesta per conèixer l’interès de les famílies de l’escola.

MENJADOR: es farà una enquesta de valoració. Els monitors estan cohesionats i el claustre els ha donat suport per gestionar els conflictes i les faltes de respecte que han sorgit.

CAMINS: es va fer una convocatòria per escollir un dibuix que representés el nostre camí escolar. De cara al curs vinent, es vol crear “el joc de les multes”, fer una diada reivindicativa i altres accions conjuntes amb la resta d’escoles. Es presentarà una instància a l’Ajuntament per demanar que tornin a posar la pilona que hi havia davant la porta de Martí Pujol, que es reguli el trànsit del carrer Rector a les 9 h i que posin un pas de vianants a Vila Vall-Llebrera amb Torrent de la Batllòria.

ALTRES:

Els pressupostos aprovats en l’assemblea ordinària tenien una errada a favor de l’AFA.

Tan aviat com sigui possible es penjarà al web informació sobre la festa de l’1 de juny.

 

Us presentem l’oferta d’activitats extraescolars pel curs vinent.

Ja podeu començar a fer les inscripcions! [Piscina a partir de l’1 de juliol.]

  • Escola de Música del Palau

Oferta d’activitatsclica per a més informació

Inscripció: es pot fer amb el formulari en línia o amb l’imprès de matrícula que podeu fer arribar al despatx de l’AFA de dilluns a dijous, de 16.30 a 18.30 h (a partir de juliol, de dilluns a divendres, de 15 a 17 h).

  • Piscina municipal

Oferta d’activitats: clica per més informació. Novetat! Hi ha la possibilitat d’acompanyament, de l’escola a la piscina.

Inscripció: a partir de l’1 de juliol, al despatx de l’AFA de dilluns a divendres, de 15 a 17 h.

  • Colla Gegantera de l’Escola

Oferta d’activitats: clica per més informació

  • Activitats organitzades per Àmbit Escola

Oferta d’activitats: clica per més informació

Inscripció: per formalitzar el procés d’inscripció podeu fer-ho amb el FORMULARI EN LÍNIA que trobareu a www.ambitescola.cat a l’apartat INFOPARES o dipositant el full d’inscripció al despatx de l’AFA de dilluns a dijous, de 16.30 a 18.30  h (a partir de juliol, de  dilluns a divendres, de 15 a 17 h).

ENHORABONA!

Aquest cap de setmana l’equip cadet de basquet de l’EPBC, d’exalumnes de la Jungfrau, ha participat al Tim Andorra 2019.

En Marc Pera, Biel Fernández, Uriel Camí, Jan Francisco, Dídac Procas, Bernat Pellejeto, Guillem Grau, Joan Guàrdia i Carles Guàrdia han fet un torneig esplèndid.

En Marc Borràs ha sabut conduir els seus nois a la victòria una vegada més (ja van guanyar el mateix torneig fa 4 anys) , utilitzant un joc en equip 100 % participatiu i sense oblidar la importància de gaudir dins i fora de la pista. Una filosofia de joc marca de la casa.

Els jugadors no han estalviat esforços i han lluitat en tot moment sense donar-se per vençuts per acabar proclamant-se campions.

També han estat els guanyadors del Concurs de Tir, diposant la confiança en en Bernat Pellejero, Dídac Procas i Guillem Grau.

L’MVP del partit ha estat en Marc Fernández que, amb en Marc López, han tornat a jugar, com cada Tim, a les ordres del seu entrenador fins a 6è i ara ja amic.

Felicitats nois! Seguim!