Socialització de llibres

Grup de treball que participa a la Comissió de Socialització creada i liderada per l’Escola.

Recull de Recursos


NOTÍCIES

Benvolgudes famílies,

Us anunciem el 2n mercat d’intercanvi de disfresses de la Jungfrau.

PORTA les teves disfresses o complements que ja no utilitzis el 22, 23 i 24 de gener, de 16:30 a 18h, al despatx de l’AFA i dona’ls-hi un segon ús.

RECULL aquella disfressa amb la que et vulguis difressar aquest any, el 31 de gener i el 3 de febrer de 16:30 a 17:30 h, a la “gàbia”.

I recorda! No cal portar-ne cap per poder recollir-ne alguna!

 

Benvolgudes famílies!

Ja tenim aquí el setembre i per anar encarant la tornada a l’escola, us convoquem a folrar llibres demà dijous, 5 de setembre de 18 a 20 h a la biblioteca de l’escola.

Encara que només pugueu estar-vos-hi una estoneta, tota ajuda serà benvinguda.

Moltes gràcies i bon curs 2019/2020 a tothom!

Benvolguts pares i mares,

Com cada final de curs, proposem a les famílies membres de l’AFA si volen gaudir dels avantatges de la compra conjunta dels quaderns de treball que els alumnes fan servir a Primària. Juntament amb la quota dels quaderns, es paga una quota de Reprografia ja que, des d’aquest curs que ara acabem, l’escola ha començat a prescindir dels llibres de text i per tant ha augmentat el volum de fotocòpies.

Tal i com vam fer el curs anterior, des de l’AFA us proposem fer la compra conjunta dels quaderns per tal d’aprofitar-ne els avantatges:

  • es poden aconseguir descomptes per volum de compra.
  • es pot optar a rebre subvencions per part de l’Ajuntament.
  • les famílies s’estalvien la logística d’anar a comprar-los i els alumnes els tindran a l’escola el primer dia.

A la quota anual de reprografia s’hi afegirà l’import dels quaderns d’activitats:

Reprografia+ Quaderns* Reprografia+ Quaderns*
1r 8 € + 15 € = 23 € 4t 10 € + 22 € = 32 €
2n 8 € + 36 € = 44 € 15 € + 10 € = 25 €
3r 10 € + 22 € = 32 € 15 € + 5 + 2€ € = 22 €**

*Els imports dels quaderns tenen descomptada la part proporcional de la subvenció rebuda per part de l’Ajuntament de Badalona.

**A 6è, a la quota de quaderns s’afegeixen 2€ que corresponen a la socialització de les disfresses de l’obra de teatre “Els Pastorets”.

 

Si alguna família no vol fer ús del servei de compra de quaderns, preguem que ho comuniqui al grup de treball de Socialització (socialitzacio.afa@escolajungfrau.net) abans del dia 10 de juliol de 2019 i se li cobrarà només la quota de reprografia.

 FAMÍLIES AMB DOMICILIACIÓ BANCÀRIA DE PAGAMENTS:

Us girarem el rebut del servei el 15 de juliol pel compte on pagueu les quotes de l’AFA .

FAMÍLIES QUE NO HAN DOMICILIAT ELS PAGAMENTS:

Heu de realitzar el pagament del servei a la Secretaria de l’AFA abans del dia 15 de juliol.

 

Us informem que no fer efectiu el pagament en els terminis indicats, suposa la renúncia voluntària del servei i aquests alumnes hauran de comprar els quadernets per al proper curs i pagar només la quota de reprografia.

 La relació de quaderns necessaris per al curs 2019-20 apareixerà a la llista de material a comprar indicant que només cal que els comprin les famílies fora del servei (que no han pagat la quota de socialització en la data establerta).

Esperem aquest servei sigui d’ajuda per a tots.

Per qualsevol dubte us podeu adreçar a:

  • afa@escolajungfrau.net
  • Telèfon AFA: 93 464 00 09 (horari de juliol de dilluns a divendres de 15:00 a 17:00h)

Us desitgem que passeu molt bon estiu !

Benvolgudes famílies!

Per anar encarant la tornada a l’escola, us convoquem a folrar llibres el proper dimarts, 4 de setembre de 18 a 20 h a la biblioteca de l’escola.

Encara que només pugueu estar-vos-hi una estoneta, tota ajuda serà benvinguda.

Moltes gràcies!

Benvolgudes famílies,

Ja sabeu que des de fa uns anys, l’AFA ofereix la possibilitat de comprar conjuntament els quadernets de treball que l’escola demana. Això suposa d’una banda un estalvi per a les famílies i de l’altra, la comoditat de tenir els llibres a l’escola el primer dia de curs.

Us informem que a partir d’aquest any la quota de socialització passa a ser de reprografia per decisió de la direcció de l’escola d’anar deixant d’utilitzar llibres de text.

Recordem que només és per als alumnes de primària. A la circular que rebreu conjuntament amb les d’estiu de l’escola, s’especifica que cada curs té una quota de reprografia (que ha de pagar tothom) i una quota de quadernets (que han de pagar les famílies que vulguin fer ús del servei).

El rebut d’aquesta quota es girarà durant el mes de juliol al compte corrent on es cobra l’AFA a les famílies que tenen domiciliació bancària i per les que paguen en efectiu, cal passar a fer el pagament per la Secretaria de l’AFA abans del dia 15 de juliol (horari de juliol de dilluns a divendres de 15:00 a 17:00h).

Si alguna família no vol fer ús del servei de compra de quadernets, us preguem que ho comuniqui al grup de treball de Socialització (socialitzacio.afa@escolajungfrau.net) abans del dia 10 de juliol de 2018 i se li cobrarà només la quota de reprografia.