Socialització de llibres

Grup de treball que participa a la Comissió de Socialització creada i liderada per l’Escola.

 


NOTÍCIES

Benvolgudes famílies,

Ja sabeu que des de fa uns anys, l’AFA ofereix la possibilitat de comprar conjuntament els quadernets de treball que l’escola demana. Això suposa d’una banda un estalvi per a les famílies i de l’altra, la comoditat de tenir els llibres a l’escola el primer dia de curs.

Us informem que a partir d’aquest any la quota de socialització passa a ser de reprografia per decisió de la direcció de l’escola d’anar deixant d’utilitzar llibres de text.

Recordem que només és per als alumnes de primària. A la circular que rebreu conjuntament amb les d’estiu de l’escola, s’especifica que cada curs té una quota de reprografia (que ha de pagar tothom) i una quota de quadernets (que han de pagar les famílies que vulguin fer ús del servei).

El rebut d’aquesta quota es girarà durant el mes de juliol al compte corrent on es cobra l’AFA a les famílies que tenen domiciliació bancària i per les que paguen en efectiu, cal passar a fer el pagament per la Secretaria de l’AFA abans del dia 15 de juliol (horari de juliol de dilluns a divendres de 15:00 a 17:00h).

Si alguna família no vol fer ús del servei de compra de quadernets, us preguem que ho comuniqui al grup de treball de Socialització (socialitzacio.afa@escolajungfrau.net) abans del dia 10 de juliol de 2018 i se li cobrarà només la quota de reprografia.

A la comissió de Socialització de llibres necessitem una persona per gestionar els quadernets quan arriben, comptar i repartir…

Els interessats podeu contactar amb la comissió clicant aquí. Gràcies!

Hola! Han quedat uns quants llibres per folrar avui, repetim la convocatòria per demà dijous dia 8 de 17 a 19h.

Gràcies

Benvolguts pares i mares,

Ja comença el nou curs, i ens hem de preparar:

El dimecres vinent dia 7, us convoquem per venir a folrar llibres a la biblioteca de l’escola.

L’horari és de 17:00h a 19:00h, podeu entrar per la porta de l’Ampa.

Recordeu que quan més serem abans acabarem!!!

Gràcies!!!!

Benvolguts pares i mares.

Aquest proper curs, com a novetat, volem afegir al servei de socialització la compra dels quaderns d’activitats que normalment compreu de forma individual.

Creiem que agrupar la compra pot aportar avantatges a les famílies donat que:

  • es poden aconseguir descomptes per volum de compra.
  • es pot optar a rebre subvencions per part de l’Ajuntament.
  • les famílies s’estalvien la logística d’anar a comprar-los.

Recordar-vos que aquest servei és VOLUNTARI i demanem a totes aquelles famílies que NO hi vulguin accedir que avisin abans del dia 10 de juliol a:

  • Telèfon AMPA en horari habitual: 93 4640009
  • Correu electrònic del servei de Socialització: socialització.ampajungfrau@gmail.com

Així, a més de la quota anual de socialització dels llibres de text, aquest any, es passarà un rebut que inclourà també l’import dels quaderns d’activitats:

Screenshot_20160630-163221~01

 

Aquest preu dels quaderns correspon al preu que ens fan amb descompte com a grup de compra però, a més, si finalment es rep alguna subvenció, es procedirà al retorn de l’import subvencionat reduint la quota de socialització del curs següent.

FAMÍLIES AMB DOMICILIACIÓ BANCÀRIA DE PAGAMENTS:

Us passarem per la vostra oficina bancària el rebut del servei el dia 10 de juliol.

FAMÍLIES QUE NO HAN DOMICILIAT ELS PAGAMENTS:

Heu de realitzar el pagament del servei a la Secretaria de l’AMPA abans del dia 10 de Juliol.

Us informem que no fer efectiu el pagament en els terminis indicats, suposa la renúncia voluntària del servei i aquests alumnes hauran de comprar els quadernets per al proper curs.

La relació de quaderns necessaris per al curs 2016-17 apareixerà a la llista de material a comprar indicant que només cal que els comprin les famílies fora del servei (que no han pagat la quota de socialització en la data establerta).

Esperem aquest nou servei sigui d’ajuda per a tots, donat que no només ens permetrà estalviar sinó que ja no haurem de fer cues per demanar-los !!!

Per qualsevol dubte us podeu adreçar a: socialització.ampajungfrau@gmail.com

Que passeu molt bon estiu !!!!