Patis

Aquest grup de treball neix d’una frustració, la de veure els nostres fills jugar en un pati de ciment desnaturalitzat i poc amable, condicionat al joc de la pilota i poc favorable a potenciar la imaginació, els espai d’aventura i les relacions. En aquest sentit, des de l’equip de patis volem reflexionar i actuar per tal de renaturalitzar l’espai exterior i convertir-lo en un espai educatiu més, no només d’esbarjo. Un espai exterior que tingui continuïtat amb la lògica interior, coherent amb la designació d’escola verda i que fomenti els valors que es treballen a dins.

Són moltes les escoles que estan en aquest procés de transformació i pensem que l’escola Jungfrau no en pot quedar al marge. És per això que volem crear les sinèrgies que facin falta per engrescar tota la comunitat educativa, pares, mestres, alumnes i administració perquè se sumin en aquesta revolució dels patis. Necessitem experts en tot però sobretot gent motivada.

Qui estigui interessat a repensar els espais exteriors de la nostra escola que es posi en contacte a través de la bústia web, us hi esperem!


NOTÍCIES

Una nova inversió del projecte escola aprovada a l’assemblea general que es posa en marxa!

I les moreres del pati ja comencen a treure fulles! Benvinguda primavera!

Us enllacem la publicació del web de l’escola amb fotografies de la visita:

https://escolajungfrau.wordpress.com/2017/10/09/dos-regidors-visiten-la-nostra-escola/

Comença el nou curs amb novetats al pati gran!

Ja tenim els arbres, les taules i la nova pissarra per oferir noves oportunitats de joc i aprenentatge!

 

Gràcies a tothom que ho ha fet possible!

Abans d’acabar el curs, voldríem pintar una paret del porxo del pati de primària per a convertir-la en una pissarra gegant.

Per això, busquem una persona voluntària amb experiència per a enguixar la paret o aplicar-hi una capa molt fina de ciment llis no porós per tal de posar-hi, després, la pintura de pissarra.

Si us oferiu voluntari o coneixeu algú que ens pugui donar un cop de mà, contacteu amb patis.ampajungfrau@gmail.com.

 

 

 

 

 

 

Abans d’acomiadar el curs volem presentar-vos un nou equip de treball de la comissió verda de l’AMPA, l’Equip de Patis. Aquest grup de treball neix d’una frustració, la de veure els nostres fills jugar en un pati de ciment desnaturalitzat i poc amable, condicionat al joc de la pilota i poc favorable a potenciar la imaginació, els espai d’aventura i les relacions. En aquest sentit, des de l’equip de patis volem reflexionar i actuar per tal de renaturalitzar l’espai exterior i convertir-lo en un espai educatiu més, no només d’esbarjo. Un espai exterior que tingui continuïtat amb la lògica interior, coherent amb la designació d’escola verda i que fomenti els valors que es treballen a dins.

Són moltes les escoles que estan en aquest procés de transformació i pensem que l’escola Jungfrau no en pot quedar al marge. És per això que volem crear les sinergies que facin falta per engrescar tota la comunitat educativa, pares, mestres, alumnes i administració perquè se sumin en aquesta revolució dels patis. Necessitem experts en tot però sobretot gent motivada. Qui estigui interessat a repensar els espais exteriors de la nostra escola que es posi en contacte amb patis.ampajungfrau@gmail.com, us hi esperem!