COMISSIÓ VERDA

Comissió dedicada a fomentar la sostenibilitat en tots els àmbits de l’escola.

Hi ha els següents grups de treball:

  • Camins escolars. Promou la creació d’un camí escolar.
  • Patis. Participa amb el comitè verd de l’escola per millorar els espais exteriors de l’escola.
  • Socialització de llibres. Participa a la Comissió de Socialització creada i liderada per l’escola.

 


NOTÍCIES

Benvolgudes famílies,

Des de la comissió de patis estem organitzant una consulta a tota la comunitat educativa per saber les necessitats que veu cadascú al pati de primària i així ajudar-nos a encarar el projecte.
Hem passat unes enquestes al professorat, a l’alumnat i ara, ens agradaria fer-ho a les famílies.
Rebreu el formulari per fer-nos arribar les vostres opinions per mail.

Estimades famílies,

moltíssimes gràcies per respondre i interessar-vos per les qüestions de l’AFA. L’enquesta és una eina més per establir contacte amb les sensibilitats dins de l’Associació i incorporar algunes bones idees a les accions del següent curs.

Esperem que amb el nou curs poguem ampliar les accions que porta a terme l’AFA, com les festes i altres accions. Per poder dur a terme totes aquestes iniciatives, les famílies sòcies sou usuàries i organitzadores a la vegada, a través de les comissions perquè funcioni tot aquest engranatge. Us animem tant a les persones que heu dit estar interessades en participar, com a la resta de famílies, a implicar-vos en l’organització de l’AFA.

Podeu informar-vos de tot a través dels canals; web, facebook, twitter, instagram, Telegram. També trucant directament al telèfon de l’AFA 933840408 i a través dels whatsapp de classe.

Amb els millors desitjos. Podeu consultar els resultats en aquest enllaç 

 

AFA Jungfrau

 

SOCIALITZACIÓ PER AL CURS 2021-22

 

Benvolguts pares i mares,

 

Com cada final de curs, proposem a les famílies membres de l’AFA si volen gaudir dels avantatges de la compra conjunta dels quaderns de treball que els alumnes fan servir a Primària. Juntament amb la quota dels quaderns, es paga una quota de reprografia.

 

Com cada any, des de l’AFA us proposem fer la compra conjunta dels quaderns per tal d’aprofitar-ne els avantatges:

  • es poden aconseguir descomptes per volum de compra.
  • es pot optar a rebre subvencions per part de l’Ajuntament.
  • les famílies s’estalvien la logística d’anar a comprar-los i els alumnes els tindran a l’escola el primer dia.

 

A la quota anual de reprografia s’hi afegirà l’import dels quaderns d’Innovamat i dels quaderns d’anglès:

 

Reprografia Innovamat* Anglès QUOTA
1r 9 € 23 € 23 € 55 €
2n 9 € 23 € 23 € 55 €
3r 12 € 23 € 19 € 54 €
4t 12 € 23 € 19 € 54 €
18 € 23 € 19 € 60 €
18 € 23 € No se’n compra 41 €

 

*L’import dels quaderns d’Innovamat té descomptada la part proporcional de la subvenció rebuda per part de l’Ajuntament de Badalona.

 

Si alguna família no vol fer ús del servei de compra de quaderns d’anglès, preguem que ho comuniqui al grup de treball de Socialització ( socialitzacio.afa@escolajungfrau.netabans del dia 9 de juliol de 2021 i se li cobrarà només la quota de reprografia i la quota dels quaderns d’Innovamat.

 

FAMÍLIES AMB DOMICILIACIÓ BANCÀRIA DE PAGAMENTS:

Us girarem el rebut del servei el 15 de juliol pel compte on pagueu les quotes de l’AFA. Si aquest compte ha variat, us preguem que ens ho notifiqueu així que pugueu.

 

FAMÍLIES QUE NO HAN DOMICILIAT ELS PAGAMENTS:

Heu de realitzar el pagament del servei a la Secretaria de l’AFA abans del dia 15 de juliol (cal cita prèvia escrivint a: socialitzacio.afa@escolajungfrau.net)

 

Us informem que no fer efectiu el pagament en els terminis indicats, suposa la renúncia voluntària del servei i aquests alumnes hauran de comprar els quaderns d’anglès per al proper curs i pagar només la quota de reprografia i la d’Innovamat.

Els quaderns d’anglès necessaris per al curs 2021-22 apareixeran a la llista de material que cal comprar indicant que només cal que els comprin les famílies fora del servei (que no han pagat la quota dels quaderns d’anglès en la data establerta).

 

Esperem aquest servei sigui d’ajuda per a tots.

 

Per qualsevol dubte us podeu adreçar a: socialitzacio.afa@escolajungfrau.net

 

Us desitgem que passeu molt bon estiu !

 

Salutacions,

AFA Escola Jungfrau

Sota el lema, entorns escolars segurs i pacificats, un grup d’escoles de Barcelona va iniciar la #revoltaescolar exigint que els carrers als entorns de les escoles fossin per les famílies. Al seu manifest, expliquen com a Barcelona el vehicle privat té prioritat a ocupar els espais urbans, cosa que va en detriment de la salut i la seguretat de les escoles i les nostres famílies. A més transport privat, més contaminació ambiental i acústica, més incivisme i més perillositat. Podeu consultar-ho aquí: https://www.revoltaescolar.cat/

Per aquest motiu, van iniciar una sèrie de talls de carrer dos divendres al mes per sensibilitzar la necessitat de pensar la ciutat per a les persones. I, per què ara? Doncs perquè molts centres han hagut de moure accessos a conseqüència de la pandèmia, i molts ens hem trobat que els entorns de les escoles són més perillosos d’allò que pensem.

Des de Badalona, algunes escoles ja s’han sumat a la crida: Ventós Mir, Progrés, Badalona Port i l’IES la Llauna, i també les entitats de Massa Crítica, FAMPAS, AVV i Pacifiquem Enric Borràs. L’AFA de l’escola Jungfrau participa activament al grup de treball i dona suport a la mobilització. Si alguna família vol ajudar a organitzar un tall a la nostra escola, poseu-vos en contacte amb el grup de treball de Camins Escolars (caminsescolars.afa@escolajungfrau.net

Si alguna, de manera individual, vol ajudar i sumar-s’hi, el divendres 12 de febrer es tallarà a les 16:30 davant l’escola Progrés (carrer Indústria amb Providència) i davant Badalona Port (carrer Indústria amb carrer Cervantes).

Benvolgudes famílies,

Us anunciem el 2n mercat d’intercanvi de disfresses de la Jungfrau.

PORTA les teves disfresses o complements que ja no utilitzis el 22, 23 i 24 de gener, de 16:30 a 18h, al despatx de l’AFA i dona’ls-hi un segon ús.

RECULL aquella disfressa amb la que et vulguis difressar aquest any, el 31 de gener i el 3 de febrer de 16:30 a 17:30 h, a la “gàbia”.

I recorda! No cal portar-ne cap per poder recollir-ne alguna!