COMISSIÓ VERDA

Comissió dedicada a fomentar la sostenibilitat en tots els àmbits de l’escola.

Hi ha els següents grups de treball:

  • Camins escolars. Promou la creació d’un camí escolar.
  • Patis. Participa amb el comitè verd de l’escola per millorar els espais exteriors de l’escola.
  • Socialització de llibres. Participa a la Comissió de Socialització creada i liderada per l’escola.

 


NOTÍCIES

Aquest divendres comença la Setmana Europea de la Mobilitat. Set dies per reflexionar sobre la mobilitat sostenible i promoure una manera de moure’s més saludable i segura.

Fins al 22 de setembre hi ha diverses activitats programades que podeu trobar en aquest cartell i a la web de l’Ajuntament.

Dissabte 17 és el dia sense cotxes. Els carrers Enric Borràs i Pau Piferrer quedaran tallats al trànsit entre les 10 i les 18 hores i s’hi faran activitats educatives, culturals, infantils i musicals.

També hi haurà un circuit de trànsit per a infants amb monitors d’educació viària.

Al nostre entorn, dijous 22 de setembre hi haurà activitats al carrer del Temple, que ha organitzat l’Associació de Veïns de Dalt la Vila. Es tallarà el trànsit entre les 15 i les 18.30.

Dijous també es fa la xerrada “La mobilitat als entorns escolars: situació i experiències” per tractar els reptes de futur mitjançant la comparació de diferents casos. Es fa a la sala de premsa de l’edifici El Viver a les 19 hores.

Benvolgudes famílies, comencem el curs amb molt bones notícies. Hem rebut una donació de mobiliari escolar de l’empresa Escofet de la qual n’és treballador un pare de l’escola.

La setmana passada va arribar a l’escola i van procedir a col·locar les peces a l’exterior del pati de primària. Concretament disposem de:

  • tres bancs que s’han col·locat al vial (banc twig lila i banc twig gris amb respatller que s’han col·locat junts i el banc extasi de color blanc)
  • dues plataformes/bancs multiusos que s’han col·locat al porxo dret (banc starfish verd i banc extasi taronja)
  • dos tamborets vermells individuals que s’utilitzaran en diferents espais de manera itinerant en funció de les necessitats

Des de la Comissió de Patis ho valorem molt positivament perquè pensem que crea noves oportunitats de joc i descans al pati i alhora permet trencar amb el domini del gris imperant. Per últim, volem agrair a l’empresa Escofet i, en particular, al pare de l’escola, pel seu oferiment.

Us deixem les imatges de la seva col·locació.

Benvolguts pares i mares,

Com cada final de curs, proposem a les famílies membres de l’AFA si volen gaudir dels avantatges de la compra conjunta dels quaderns de treball que els alumnes fan servir a Primària. Juntament amb la quota dels quaderns, es paga una quota de reprografia.

Com cada any, des de l’AFA us proposem fer la compra conjunta dels quaderns per tal d’aprofitar-ne els avantatges:

  • es poden aconseguir descomptes per volum de compra.
  • es pot optar a rebre subvencions per part de l’Ajuntament.
  • les famílies s’estalvien la logística d’anar a comprar-los i els alumnes els tindran a l’escola el primer dia.

A la quota anual de reprografia s’hi afegirà l’import dels quaderns d’Innovamat i dels quaderns d’anglès:

Reprografia Innovamat* Anglès QUOTA
1r 9 € 23 € 23 € 55 €
2n 9 € 23 € 23 € 55 €
3r 12 € 23 € 19 € 54 €
4t 12 € 23 € 19 € 54 €
18 € 23 € 19 € 60 €
18 € 23 € No se’n compra 41 €

*L’import dels quaderns d’Innovamat té descomptada la part proporcional de la subvenció rebuda per part de l’Ajuntament de Badalona.

Si alguna família no vol fer ús del servei de compra de quaderns d’anglès, preguem que ho comuniqui al grup de treball de Socialització (socialitzacio.afa@escolajungfrau.netabans del dia 8 de juliol de 2022 i se li cobrarà només la quota de reprografia i la quota dels quaderns d’Innovamat.

FAMÍLIES AMB DOMICILIACIÓ BANCÀRIA DE PAGAMENTS:

Us girarem el rebut del servei el 15 de juliol pel compte on pagueu les quotes de l’AFA.

FAMÍLIES QUE NO HAN DOMICILIAT ELS PAGAMENTS:

Heu de realitzar el pagament del servei a la Secretaria de l’AFA abans del dia 15 de juliol (cal cita prèvia escrivint a: socialitzacio.afa@escolajungfrau.net)

 

Us informem que no fer efectiu el pagament en els terminis indicats, suposa la renúncia voluntària del servei i aquests alumnes hauran de comprar els quaderns d’anglès per al proper curs i pagar només la quota de reprografia i la d’Innovamat.

Els quaderns d’anglès necessaris per al curs 2022-23 apareixeran a la llista de material que cal comprar indicant que només cal que els comprin les famílies fora del servei (que no han pagat la quota dels quaderns d’anglès en la data establerta).

 

Esperem aquest servei sigui d’ajuda per a tots.

Per qualsevol dubte us podeu adreçar a: socialitzacio.afa@escolajungfrau.net

Us desitgem que passeu molt bon estiu !

 

Salutacions,

AFA Escola Jungfrau

Benvolgudes famílies,

Des de la comissió de patis estem organitzant una consulta a tota la comunitat educativa per saber les necessitats que veu cadascú al pati de primària i així ajudar-nos a encarar el projecte.
Hem passat unes enquestes al professorat, a l’alumnat i ara, ens agradaria fer-ho a les famílies.
Rebreu el formulari per fer-nos arribar les vostres opinions per mail.

Estimades famílies,

moltíssimes gràcies per respondre i interessar-vos per les qüestions de l’AFA. L’enquesta és una eina més per establir contacte amb les sensibilitats dins de l’Associació i incorporar algunes bones idees a les accions del següent curs.

Esperem que amb el nou curs poguem ampliar les accions que porta a terme l’AFA, com les festes i altres accions. Per poder dur a terme totes aquestes iniciatives, les famílies sòcies sou usuàries i organitzadores a la vegada, a través de les comissions perquè funcioni tot aquest engranatge. Us animem tant a les persones que heu dit estar interessades en participar, com a la resta de famílies, a implicar-vos en l’organització de l’AFA.

Podeu informar-vos de tot a través dels canals; web, facebook, twitter, instagram, Telegram. També trucant directament al telèfon de l’AFA 933840408 i a través dels whatsapp de classe.

Amb els millors desitjos. Podeu consultar els resultats en aquest enllaç 

 

AFA Jungfrau