COMUNICACIÓ

Comissió amb l’objectiu de transmetre informació i necessitats als pares i mares de l’escola.
Fa el manteniment de la web de l’AMPA, del Facebook de l’AMPA i la coordinació dels delegats de curs.

Recull de Recursos


NOTÍCIES

La quota de l’AFA no es cobrarà fins a nou avís d’acord amb la situació en què ens trobem, com a conseqüència de l’aturada de l’activitat econòmica i del funcionament escolar.

En aquests moments difícils i de confinament, des del Programa de formació de Famílies ens adrecem a vosaltres amb la intenció de fer-vos arribar un recull de jocs per poder fer amb els vostres fils i filles a casa.

Clica a la imatge per accedir al document

El document consta d’una introducció, el recull de jocs, dividits per diferents edats, i unes reflexions per a cadascuna d’aquestes etapes.

Sabem que només és una petita ajuda, però esperem que us sigui útil.

Salut i cuideu-vos molt,

 

Pau Farràs i Francisca Paneque

Tècniques d’Educació

Benvolgudes famílies,

Us comuniquem que el cobrament de la propera quota de l’AFA queda ajornat per tal de facilitar l’adaptació de les famílies a la situació econòmica conseqüència de l’aturada de l’activitat econòmica i del funcionament escolar.

La quota corresponent al mes d’abril es cobrarà de manera excepcional el mes de juliol.

Benvolgudes famílies,

Davant la situació extraordinària provocada pel coronavirus, des de l’AFA volem posar a l’abast un seguit de recursos que ens poden ajudar a explicar què és la Covid-19 als nostres fills i filles i què implica.

El 26 de febrer, l’informatiu infantil InfoK va dedicar un especial al virus i a la malaltia que pot ser molt útil per trobar termes planers i entenedors per tractar el tema:

A l’emissora Rac1 van preguntar com s’ha de parlar amb els més petits a Roger Ballescà, coordinador del Comitè d’Infància i Adolescència del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. Explica que cal ser transparent i transmetre tranquil·litat. L’entrevista es pot recuperar en aquest enllaç 

L’Hospital Sant Joan de Déu, centre de referència en pediatria, també recull a la seva web com es pot parlar del coronavirus als infants

Una psicòloga i mestra de Colòmbia ha publicat un conte infantil que pot ser molt útil per il·lustrar què és el coronavirus. Es titula “Hola, soy el coronavirus” i es pot descarregar gratuïtament en diversos idiomes. 

Sobre la higiene per combatre els possibles contagis, el Departament de Salut ha elaborat una imatge on s’explica com ens hem de rentar les mans:

Per ensenyar-ho als infants pot anar bé aquest vídeo:

Davant la mesura de tancar les escoles les pròximes setmanes us recomanem aquestes informacions:

 

 

Podeu trobar més informació sobre la malaltia i el virus que la provoca a la pàgina web del Departament de Salut. 

L’Ajuntament de Badalona ha habilitat el telèfon 93 483 29 25 per atendre consultes relacionades amb les mesures preses a la ciutat en relació amb la prevenció del coronavirus.