COMUNICACIÓ

Comissió amb l’objectiu de transmetre informació i necessitats als pares i mares de l’escola.
Fa el manteniment de la web de l’AMPA, del Facebook de l’AMPA i la coordinació dels delegats de curs.

Recull de Recursos


NOTÍCIES

Hola famílies!

Us adjuntem les següents propostes per al casal d’hivern:

Àmbit Escola: adreçat a nens/es de P3 a 6è.

Dates del 22 al 28 i del 28 al 31 de desembre de 2020. 4, 5, i 7 de gener de 2021.

Lloc: Escola Artur Martorell

Horari: 9 a 14 h i 15 a 17 h

Acollida matinal de 7:45 a 9 h. Hi ha trasllat per les famílies que ho sol·licitin des de l’Escola Jungfrau fins a l’Artur Martorell (sempre que hi hagi un mínim de 15 alumnes).

Menjador: 14 a 15 h

Informació i formulari al web www.ambitescola.cat

 

El Micaquer: adreçat a nens/es de P3 a 6è.

Dates: del 22 al 24 de desembre de 2020.

Lloc: Escola Jungfrau (sempre que hi hagi un mínim de 15 alumnes).

Horari: de 9 a 13 h

Menjador: 13 a 15h

Servei d’acollida: matinal de 8 a 9 h i migdia de 13 a 14 h

El nens podran dur carmanyola per dinar i escalfar el menjar al microones amb supervisió.

Informació i formulari al web www.elmicaquer.com. Més informació a elmicaquer@gmail.com

 

 

Animeu-vos i feu les inscripcions ara!

 

Si teniu qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a l’adreça electrònica casals.afa@escolajungfrau.net.

 

Benvolgudes famílies,

Moltes gràcies a totes les famílies per l’assistència a la vostra assemblea.

Ens plau informar-vos que els punts de l’assemblea es van aprovar per unanimitat. Valorem molt la participació que hi va haver i les aportacions que es van fer. Prenem nota de totes elles per a poder seguir desenvolupant aquesta tasca amb tota la il·lusió de sempre!

Us animem a participar activament a aquelles comissions que més us interessin, com també a seguir generant el clima de millora constant que permet a l’associació adaptar-se als nous reptes i a seguir apostant per una educació pública i de qualitat.

Salutacions,

#AssembleaJungrau #JungfrauSegura #femescola

 

El dia 10 de novembre, es va celebrar la reunió mensual de l’AFA, en què es van tractar diferents temes relacionats amb l’activitat de l’associació. A continuació, es descriuen els més rellevants:

PROJECTE ESCOLA

Hi ha dues àrees principals que es volen potenciar: el reforç del material tecnològic i la renovació material esportiu, el material durant aquest curs no es comparteix amb les activitats extraescolars per seguir les mesures anti-COVID.

DISFRESSES
Seguint amb un tema de l’anterior reunió de l’AFA, les disfresses que hi ha actualment a la ludoteca corresponen a una donació. S’utilitzaran els excedents de disfresses de la jornada d’intercanvi de l’any passat per renovar-les. 


CONSELL ESCOLAR

L’actuació de les entrades i sortides al centre està resultant molt satisfactòria, la puntualitat s’està seguint per tota la comunitat educativa del centre, segons apunta el claustre.

Les substitucions puntuals del professorat estan sent difícils de cobrir, a l’escola hi ha 3 persones per donar aquest servei.

S’ha prorrogat un any l’elecció dels nous representants del Consell davant la dificultat de fer el procediment amb normalitat.

 

RESUM REUNIÓ FAMPAS

Es tornar a destacar la necessitat de nous voluntaris de cara a la renovació dels càrrecs de la Junta prevista pel febrer del 2021.

FAMPAS va enviar una enquesta a les AFAs i Direccions dels centres de Badalona per conèixer l’estat dels serveis adoptats anti-COVID, principalment serveis de neteja i agents cívics.

Es va parlar força de la Jornada Continua, hi ha molts centres interessats. Van exposat el cas del centre PABLO PICASSO on el resultat de les votacions va ser del 89% a favor de la Jornada, però el Departament d’Ensenyament ho ha denegat.

 

CAMINS

FAMPAS va organitzar una reunió específica per tractar la gestió dels accessos als centres, s’ha sol·licitat una reunió amb la Regidora d’Educació per iniciar una campanya de sensibilització del transport privat. De la mateixa manera es vol aclarir les funcions dels agents cívics a les entrades i sortides dels centres.

Finals de novembre, s’organitzarà una nova taula de treball de mobilitat.

 

MARATÓ

Es comença a fer difusió i recaptació de donacions de la Jornada de la Marató durant aquest mes.

La Rifa es farà en directe des de l’escola, l’11 de desembre, i es detallarà el procediment per recollir els lots amb la mesures de seguretat adients per evitar qualsevol risc.

 

TORN PARAULES

Es proposa actualitzar les jornades d’educació vial a l’escola.

Jornada Continua segueix avançant, la plataforma farà un sondeig a la comunitat educativa.

Documentació Assemblea 3 de desembre 2020

 

Benvolgudes famílies,

Recordeu que el proper 3 de desembre de 2020 tindrà lloc de forma telemàtica l’Assemblea ordinària.

Us facilitem els enllaços de la documentació necessària per seguir-la.

  • Acta assemblea anterior 
  • Memòria AFA Memòria explicativa de l’activitat de l’afa durant el curs 19-20 que inclou funcionament general de l’AFA, activitats fetes per les comissions i per la junta.
  • Memòria econòmica Estat dels comptes de l’AFA i l’Escola durant el curs passat. El curs econòmic comença l’1 de setembre i acaba el 31 d’agost. A part de la transparència en els comptes, cal destacar un tret significatiu i gens comú, som un AFA amb auditoria de comptes. Aquesta memòria inclou ingresos i despeses de l’AFA i l’Escola per separats on s’inclou el retorn de la provisió de quotes no utilitzades del curs anterior.
  • Pressupost 20-21 El pressupost d’aquest curs està fet programant el curs amb normalitat, tenint en compte que es desenvoluparan totes les activitats normals d’un curs normal.
  • Pla de treball AFA Comissions Una programació dels objectius del curs i de què volen treballar les comissions, sempre de manera voluntària i desinteresada, les comissions són el motor de l’AFA.

Salut per tothom!

#JungfrauSegura #AssembleaJungfrau #femescola