COMUNICACIÓ

Comissió amb l’objectiu de transmetre informació i necessitats als pares i mares de l’escola.
Fa el manteniment de la web de l’AMPA, del Facebook de l’AMPA i la coordinació dels delegats de curs.

Recull de Recursos


NOTÍCIES

Benvolgudes famílies,

Les famílies dels alumnes de 6è ens fan arribar aquesta informació:

Aquest any els infants de 6è estem treballant de valent per gaudir del millor comiat possible, després de 9 anys compartint històries junts…

L’últim divendres de cada mes us oferirem berenar a la sortida de l’escola, començant aquest divendres 31 de gener. Hi trobareu coques, galetes, sucs, Cacaolat… tot casolà i fet amb molta il·lusió!

Animeu-vos a gaudir dels nostres berenars!

Benvolgudes famílies,

Des del departament d’esports de l’Ajuntament de Badalona ens comuniquen que la caldera de la piscina municipal no funciona a ple rendiment i per tant no es pot assegurar un bon confort a nivell tèrmic però no s’anul·la el curset de demà dissabte. 

Una vegada més, es posa de manifest la manca d’inversió de l’Ajuntament en el manteniment de les instal·lacions de la nostra ciutat.

Sentim les molèsties que això pugui ocasionar.

Amb la voluntat que tingueu la màxima informació us traslladem les accions que s’han fet per resoldre el problema de l’enllumenat:

En una segona visita de manteniment s’ha valorat que la instal·lació del nou comptador fa que quan la potència de consum arriba a un consum, el comptador talla el subministrament com a mesura de estalviament.

1. Es parla amb l’Ajuntament per demanar que canviïn el consum contractat o el comptador. No és possible.

2. S’opta diferentes mesures per què no salti el contador. sembla que no hi ha una causa-efecte i cada dia és diferent.

3. Ens plantegem alternatives que puguin solucionar temporalment el problema, amb l’intenció que siguin viables i es parla amb l’oficial de l’escola, la direcció, àmbit escola i l’AFA.

– Fanals temporals no és possible per la potència contractada, saltaria igual.

– Canviar bombetes per bombetes leds. Pendent de confirmació de l’Ajuntament

– Possibilitat de fer l’activitat en un altre espai municipal temporalment. No hi han espais.

Futures accions:
1. Esperar a que realmente canviïn les bombetes leds i disminueixi el consum i no salti, si és aquesta realment la causa.

2. Un partit de l’oposició farà una demanda al proper ple específicament per resoldre el nostre problema.

3. L’ AFA treballa conjuntament amb Àmbit Escola i amb Fampas per fer queixes conjuntes i tenir més força.

El dia 12 de novembre, es va celebrar la reunió mensual de l’AFA, en què es van tractar diferents temes relacionats amb l’activitat de l’associació. A continuació, es descriuen els més rellevants:

MARATÓ

Ja s’acosta una nova edició de la Marató, aquest any destinada a recollir fons per la investigació de les malalties minoritàries.

Es volen mantenir la realització de tallers, la rifa i el bar solidari per a la recaptació de diners.

Com es habitual, cal comunicar la necessitat de voluntaris per al muntatge i recollida de les activitats.

 

RECOLLIDA SIGNATURES

Es vol fer pressió per la manca de manteniment i reparació de les instal·lacions del centre, principalment, de la il·luminació del pati gran.

Les reclamacions han d’anar dirigides cap a l’Ajuntament i cal avaluar quins mecanismes/vies s’han d’utilitzar.

 

FAMÍLIA ESCOLA TALLERS i ACTIVITATS 19-20

Referent al taller d’higiene postural dirigit als alumnes de 3r, ja està assegurat. Només cal conèixer la data que fixa la direcció de l’escola.

L’activitat del Joventut de Badalona ha deixat d’aparèixer al web del club. La comissió es possarà en contacteamb el club per verificar que continua vigent i, en cas afirmatiu, es proposa fer-ho amb els alumnes de 6è.

La comissió segueix treballant per trobar eines perquè els alumnes tractin l’assetjament sexual a les aules.

 

MENJADOR

Presentació dels nous integrants de la comissió i introducció del nou curs.
L’empresa ÀMBIT es va adreçar a les famílies en una reunió, el passat mes d’octubre, i es van exposar les diferents problemàtiques o diferències existents amb l’empresa.

 

NOVA COMISSIÓ

Es vol treballar en una nova comissió que treballi l’equitat i la defensa de gènere. Hi ha diverses voluntàries en el projecte i encara s’han de definir les línies de treball.


Dissabte, 16 de novembre, es va fer una xerrada a Barcelona al voltant de la temàtica que vol treballar la nova comissió a la qual es va assistir. Ara, cal conèixer les diferents línies d’actuació que se’n poden extreure. 

 

DIVERSOS

Cal destacar la necessitat de buscar relleus en diverses comissions en què molts dels participants són mares d’alumnes de 6è (festes, formació de pares, marató, etc).

L’AFA vol treballar en diferents accions per a la transparència de l’associació (obrir el dia a dia de la seva gestió, reunions, etc.).

Cal implicar a totes les famílies i promoure la necessitat de col·laboració per part de tots en la mesura que a cadascú li sigui possible.

Es un bé de tots i per tots els nostres fills.

La reunió s’acaba a les 21:30