COMUNICACIÓ

Comissió amb l’objectiu de transmetre informació i necessitats als pares i mares de l’escola.
Fa el manteniment de la web de l’AMPA, del Facebook de l’AMPA i la coordinació dels delegats de curs.

Recull de Recursos


NOTÍCIES

Benvolgudes famílies,

Ja el tenim aquí! Comença el nou curs.

Benvingudes les noves famílies, bentornats tots i molta sort als que comenceu una nova aventura a l’institut.

A l’AFA ja ho tenim tot a punt! Us animem a participar-hi a través de les diferents comissions i grups de treball, de les reunions de treball mensuals, que són obertes a tothom, i de l’assemblea general que farem a mitjans del primer trimestre on es presenten els pressupostos, la memòria de tot el que s’ha fet el curs anterior i els projectes de cara al curs vigent.

PARTICIPA!

 


Aquest curs hem patit les incomoditats de les mesures de prevenció i la incertesa dels confinaments. Però un cop s’esvaeix la boira que provoquen aquests moments, hem de dir que hem tingut una escola segura. Des de primera hora amb l’acollida fins a les últimes extraescolars, durant l’horari lectiu i en les relacions amb les famílies hem mantingut el funcionament al màxim de les possibilitats, i això vol dir que la comunitat educativa hem estat a l’alçada. Un sincer agraïment a les famílies, l’equip docent i administratiu, les persones que han mantingut l’higiene a l’escola en tot el seu horari i a les monitores, entre tots i totes ho hem aconseguit.

Us deixem la memòria del curs per a que la consulteu. Restem com sempre oberts per continuar construïnt l’escola des de l’AFA Jungfrau.

Salut!

Memòria 20-21

 

Estimades famílies,

moltíssimes gràcies per respondre i interessar-vos per les qüestions de l’AFA. L’enquesta és una eina més per establir contacte amb les sensibilitats dins de l’Associació i incorporar algunes bones idees a les accions del següent curs.

Esperem que amb el nou curs poguem ampliar les accions que porta a terme l’AFA, com les festes i altres accions. Per poder dur a terme totes aquestes iniciatives, les famílies sòcies sou usuàries i organitzadores a la vegada, a través de les comissions perquè funcioni tot aquest engranatge. Us animem tant a les persones que heu dit estar interessades en participar, com a la resta de famílies, a implicar-vos en l’organització de l’AFA.

Podeu informar-vos de tot a través dels canals; web, facebook, twitter, instagram, Telegram. També trucant directament al telèfon de l’AFA 933840408 i a través dels whatsapp de classe.

Amb els millors desitjos. Podeu consultar els resultats en aquest enllaç 

 

AFA Jungfrau

Benvolgudes famílies,

Us comuniquem que l’horari de l’AFA del 28 de juny al 30 de juliol és de dilluns a divendres de 15 h a 17 h.

Bon estiu!

 

Aquest curs ha estat molt intens i us volem fer un reconeixement a la vostra tasca.

Dia a dia heu estat amb bona cara, amb energia i esforç acompanyant i ensenyant els nostres fills i filles. És per aquest motiu que només us podem dir, GRÀCIES!!

Ara toca fer una pausa. Us desitgem els millors moments aquest estiu!!!

fins el setembre.

AFA Jungfrau